2777
2789

خوابش براش از هر چیزی مهم تره... وقتی خوابش بیاد دیگه خدا رو بنده نیست.... حاضره بدترین توهینا رو بکنه داد بزنه هر کاری کنه

این ادم الان که دوقلوی 4 ماهه داریم کوچکترین کمکی نمیکنه اگرم بکنه کلی منت میذاره.. عارش میاد کارای خونه یا بچه رو بکنه.. فقط دنبال کارای شخصی خودشه بیرون رفتنای خودش برا علایقش و... 

ولی خدا نکنه ازش تو شب بیداریا کمک بخوام یا حتی تو روز... امزوز اومد چند دقیقه فقط گفتم بچه رو نگه دار برم حموم.. ( جالبه که خودش از بوی عرق من غر میزد... بعد یه کمک نمیکرد که همون حمومو برم...

کلی سر همین بحث و جدل داشتیم... 

حتی به زبون خوشم فایده نداشته... همه مدلی امتحان کردم.. 

حسودیم میشه به اونایی که شوهر همدل و مهربون و دلسوز دارن

یک ساله بهم دست نزده محبت کلامی نداره عملی ام نداره.. همه اینارو گفتم ولش کن ولی حتی انصافم نداره میبینه هی میگم پلم درد میکنه بازم محل نمیذاره 

این ک یه ساله بهت دست نزده غیر عادی ترین بخش زندگی تون بود. وگرنه دیدم طرف سه قلو داره شوهرش کمکی نمیکنه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک یه ساله بهت دست نزده غیر عادی ترین بخش زندگی تون بود. وگرنه دیدم طرف سه قلو داره شوهرش کمکی نم ...

باور کن از ادل بارداری تا الان حتی بوسم نکرده..

چرا یک ساله بهت دست نزده؟؟؟رابطه ی جنسی خیلی مهمه

تو بارداری که باردار بودم هیچی... بعد زایمانم چون زایمان کردم.. ولی میتونست کارای دیگشو بکنه ولی نمیکرد... مثلا یه بوسی بغلی ماساژ چیزی. حتی اونارم نمیکرد... اصلا َطرفم نمیاد

باور کن از ادل بارداری تا الان حتی بوسم نکرده..

شوهرت سرد شده. شرایط مالیشو دارید یکی بیاد هفته ای چند روز غذا و تمیز کاری کنه و چند ساعت بچه داری؟؟ 

یکم ب خودت برس. یکم چک کن ببین شوهرت چطور یکسال تونسته تحمل کنه؟؟؟ بین دلش با زندگی هست. 

میفهمم مادر دوقلو بودن مادری دوبرابر نیست مادری به توان نامحدود هست ولی نباید وقف بچه های بشی قبل بارداری هم بی احساس و سرد بود؟؟ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
امضات خیلی خوبه😍👍

قربانت 

شوهر من خیلی بی عاطفس الان نشستم دارم از دستش گریه میکنم یه بچه ۴ ماهه داریم دریغ از ی ذره کمک محبت همه کارو خودم باید بکنم البته خداروشکر مامان و خواهرم کمکمن یه لحظه هم کمک نمیکنه دلم میخواد تا صبح گریه کنم