2777
2789

کارایی که مادر شوهرتون انجام میده و رو مخه رو بگید مادر شوهر من رو مخ ترین فردی که در زندگیم دیدم و البته حسود ترین اصلا دوست نداذه دوستام یا کسع دیگه ای بیاد خونمون میگه هر کی میاد خونتون منم باید حضور داشته باشم همش دنبال دعواست یه اتفاق کوچیککک اینقدر کشششش میده یه حرفو ۱۰۰ بار تکرار میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارتباط زیادی باهاشون ندارم.به اصطلاح دوری و دوستی در پیش گرفتیم منو همسرم.راحت هستیم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

مادر همسرم از من نه سال بزرگ‌تر هستند

همسر دوم پدر شوهرم هستند

عین خواهرم میخوامشون

واقعا رو مخم‌ نیستند

ولی یه جاری دارم هشتاد تا خواهرشوهر و مادرشوهر توی یه پکیج هست😁

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

میگه هر کاری میکنید با هر اتفاقی میوفته باید برا من تعریف کنید  یه دفه قهر میکنه کم محلی میکنه که مثلا من ازش بپرسم چی شده منم اصلا محلش نمیدم  

بشدت دورو

حسود اگرهمسرم هدیه ای بخره یامحبت کنه

خسیس

فقط کارش کشیدن ازپسرش بود 

همش منفعت طلب وشرایط خودشونومیبینه

من ومثل دخترش نمیدونه منم مثل مادرم نمیدونم

اگه میرفتم خونشون غذای ساده میذاشت ماکه نبودیم وغافلگیرانه میرفتیم میدیدم مهمون دعوت کرده چه غذاهایی اماده کردن ومن وپسرش که تک عروس وتک پسرش بوددعوت نکرده بود وتعترف نزد فقط لحظه ی اخرپیش پسرش ضایع نشه گفت بمونید که داشتیم دم درراهی میشدیم

درکل ازش متنفرم وقطع رابطه ایم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

ارزش نداره وقتمو هدر بدم واسش😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بابا از مادرشوهراتون بکشید بیرون تو رو خدااااااا😐😐😐😐😐😐😐😐😐 هر جا رو میبینی یا مادرشوهر یا خو ...

اگه از اینا بکشیم کنار که بیکار میمونیم