2777
2789
عنوان

آرایشی 😍

138 بازدید | 17 پست

سلااام.❤

دوستان یه کرمپودر با قیمت مناسب سراغ ندارین که مات باشه و پوشانندگی خوبی هم داشته باشه ؟؟!

سی سی کرم سی گل رو گرفتم راضی هستم نسبتااا ولی پوستم چرب بوده جدیدا خشک شده کرم نمیشینه رو پوستم... چه راهکاری دارین ؟؟؟ لطیف و نرم بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کرمای مات مشکلشون اینه که خوب نمیشینن رو پوست، خیلی خشکن، منم مارک لورآل دارم باید قبلش کلی مرطوب کن ...

خو بعد که با کلی مرطوب کننده بچسبونیش به خودت یکم دوباره برق میزنه متاسفانه 😑😑

واسه اینکه لایه برداری نمیکنم خشک شده!؟ قبلنا کاملا چرب بود ...

اتفاقا چون پوستت خشکه نباید زیاد لایه برداری انجام بدی.همیشه مرطوب کن پوستتو با کرم دست و صورت بعد اب رسان هم همییییشه استفاده کن 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
اتفاقا چون پوستت خشکه نباید زیاد لایه برداری انجام بدی.همیشه مرطوب کن پوستتو با کرم دست و صورت بعد ا ...

عه من دیدم زیادی خشک شده جدیدا مرطوب کننده کلاژن دار گرفتم که قشنگ چرب شه... آبرسان نگرفتم...مرسی❤