الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راسی تو دعواها من اول سر هر دو داد میکشم اروم که شدن میرم از هر کدوم میپرسم علت دعوا رو بعد هر کدوم مقصر بود یه بار دیگه سرش دادمیزنم😈🤣🤣🤣🤣🤣منم سه تا دارم. یکیش سه ماهشه هنو وارد میدون نشده
حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
من تا قبل از نی نی سایت عضو شم خجالت میکشیدم با ۳ تا بچه برم حتی بیرون چون نگاههای همه روم سنگین بود الان کم کم روحیه ام میره بالا
حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
ممنونم...پریا خیلیی سفیده و علی سبزه اما معلومه خواهر برادرن😁
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤