2777
2789

1بچه دارم ولی تایه ساعت دیگه شوهر من بش اضافه میشه میشن 2تا خونروزیرو رومیکنن بسکه میدوعن  و بپربپر میکنن😣😣😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزززم چه باحال..آخه من تمام عصبانيتم برا اينه که ميترسم خدايي نکرده تو بدو بدوهاشون اتفاقي بيفته ب ...

نبابا وقتی چیز خطرناک دم دستشون نباشه نهایت گیس وگیس کشی وگاز گرفتن دارن دیگه 

بچها برادرم از موقه تولدشون تا الان  ۲سال و ۴سالشونه پیشمونن (بشدت شیطون)

خوبع شما که میدونی چطوریه ! 

حالا فک کن سر هر ماه هم یه دعوا دارن سر بحثای الکی

یبار نشد تشکر خشکو خالی بکنن یا حد اقل برخورد بهتری داشته باشن 

💖

راسی تو دعواها من اول سر هر دو داد میکشم اروم که شدن میرم از هر کدوم میپرسم علت دعوا رو بعد هر کدوم مقصر بود یه بار دیگه سرش دادمیزنم😈🤣🤣🤣🤣🤣منم سه تا دارم. یکیش سه ماهشه هنو وارد میدون نشده

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
ای جان خداحفظشون‌کنه منم تو اقدامم واسه سومی

چه باحال  ان شاالله بسلامتی

من تا قبل از نی نی سایت عضو شم خجالت میکشیدم با ۳ تا بچه برم حتی بیرون چون نگاههای همه روم سنگین بود الان کم کم روحیه ام میره بالا

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎

قانون سره چيزي دعوا كنن يا گريه اون چيز مال من ميشه

يا هر كي كوتاه بياد جايزه داره

يا به يكيشون حق و سكوت ميدم يني يه چيزي كه خيلي دوست دارن بهشون ميدم

كه يا خوراكيه يا أسباب بازي كه هميشه دوسش داره يا يكي از وسايل خودم خيلي ميخاد

آخی چه قدرم شبیه همن قیافه هاشون خدا حفظشون کنه    

ممنونم...پریا خیلیی سفیده و علی سبزه اما معلومه خواهر برادرن😁

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤