2777
2789
عنوان

چرا خدا جوابشو نمیده

1119 بازدید | 28 پست

چرا خدا جواب ادمای ظالمو نمیده

انگار خدا از بنده هاش قطع امید کرده و دیگه کاری باهاشو نداره ولمون کرده به حال خودمون😢

یه زمانی تا طرف ظلم میکرد چند روز بعد تصادف میکرد فلج میشد میفتاد گوشه خونه

الان طرف هرکار میخاد میکنه روز به روزم گردنش کلفت تر میشه😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قدبم میگن ظالم همیشه سالمه

خب پس من ازین به بعد میخوام سالم زندگی کنم😂😂😂 والا پدرمون درومد اینقد دیگران سالم بودن 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

فقط این به من ثابت شده خدا دیر گیره ولی شیر گیره به شوهر شما چیزی نمی که ببنه تا کجا می خواد ادامه بده مطمن  باشه خدا حاضر ناضر هست 

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
نداده مگه میشه نبینم؟؟ شوهرم هر روز یه جور اذیتم میکنه ولی.....

من یه بار به شوارم گفتم چرا تو جواب کارای بدتو نمیگیری؟😭😭😭 گفت گرفتم همین خوده سرکار بزرگترین اتفاق بد زندگیمی😂😂😂😂 بعد جفتمون چنان زدیم زیر خنده که دعوا یادمون رفت

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
بعد دعواتون برا روضه چی شد ؟

هیچیییییی

چند روز قهر بودم 

بعدم اشتی کردیم

یه سوزنم تو پاش نرفت

دیشبم فهمیدم یه اتفاق جدید افتاده،دوست عوضیش برگشته برا عذاب دادن من..

تاپیکای قبلم هس

میشد بابا قدیم بیشتر میشد.. خیلیا تو فامیل هستن یا از بقیه میشنوم که یکیو اذیت کردنو چند وقت بعد یه ...

منم یه نفره خیلی ساله داره اذیتم میکنه خدا تقاصمو ازش بگیره بحق این شبای عزیز. والا هنوز هیچیش نشده سوروموروگنده 

نداده مگه میشه نبینم؟؟ شوهرم هر روز یه جور اذیتم میکنه ولی.....

حتی اون‌چیزیشم بشه خودت اذیت میشی اخرش 

مادرشوهرم شوهرش خیلی کتکش میزده حتی میگن با اتو میسوزوندش ، شوهرش سرطان گرفت مرد الان پنج ساله انگار نه انگار این کتک میخورده تازه میگه یادش بخیر تو عافیت بودم قدر نمیدونستم 😐 اب میخاد بخوره میگه اگر فلانی اینجا بود اونجور اب میخورد 😐 

نمیدونم زنا چه دلی دارن 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
فقط این به من ثابت شده خدا دیر گیره ولی شیر گیره به شوهر شما چیزی نمی که ببنه تا کجا می خواد ادامه ب ...

چرا من نمیبینم؟

بابام

زنش اوه اوه

مادرشوهرم و دخترش

خوده شوهرمممم

هیچچچچ کدوم جواب کاراشونو نگرفتن