چند شب پیش مهمون داشتم خانواده شوهرم .یه خواهر شوهر دارم که جدا شده دخترش مدرسه ای فوق العاده شیطون هفته پیش به عنوان جایزه واسه پسرم یه ماشین خریدم .حالا از وقتی اینا اومدن تو اتاق پسرم بودن زده چندتا اسباب بازی کنترلی هارو داغون کرده.حالا پسرم هم هی بهانه که اسباب بازیم خراب کرده و گریه.بار اولش هم نیست .به شوهرم گفتم اصلا انگار ن انگار .وقتی هم خونه خواهرشوهرم میریم دخترش اصلا نمیذاره بچه من به چیزی دست بزنه .جاریم هم یه پسر داره جایی بره چیزی خوشش بیاد برمیداره میذاره تو جیبش میره .چطور برخورد کنم . از دستشون خسته شدم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درمورد بچه ها نمیشه کاری کرد مگر اینکه قایم کنی و بقول کاربر بالا چندتا اسباب بازی معمولی بزاری دم دستشون
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
یادم میاد یه روز مهمان قرار بود بیاد مامانم گفت بچه شون شیطونه اسباب بازی هات رو خراب میکنه حواست با ...
منم بچه بودم مثلا ۴،۵ ساله نمیذاشتم کسی دست به اسباب بازی هام بزنه بچه های فامیل هروقت میومدن خونه مون اسباب بازی های خودشونو میاوردن چون من چیزی بهشون نمیدادم
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.