2777
2789
عنوان

درد زایمان

600 بازدید | 50 پست

من دیروز نوبت دکتر داشتم ان اس تی گرفت انقباض نشون داد گفت دردات شروع شده باز دوباره شب نوار قلب گرفتن دوباره انقباض نشون داد معاینه کردن یه سانت بودم گفتن صبح برگرد ولی من نرفتم آخه اصلا دردی ندارم . اونایی که تجربه دارن به نظرتون برم زایشگاه یا صبر کنم دردام زیاد بشه خطری نداره؟

اگه خونریزی آبریزش نداری نرو عزیزم

بذار دردات شروع بشه بعدا

اونجا همه اذیتت میکنن،دم به دیقه معاینه میکنن

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خونریزی آبریزش نداری نرو عزیزم بذار دردات شروع بشه بعدا اونجا همه اذیتت میکنن،دم به دیقه معاین ...

نه ندارم فقط درد خیلی کمی بعضی وقتا تو کمرم دارم همون دیشب در عرض یک ساعت دوبار معاینه کردن

ب نظر من نرو ولی اماده باش باید باشی،تنها نمون،من خودم تو 39هفته بدون درد تو  ی 100متر پیاده روی خیلییی اروم کردم یهو در حد ی استکان خوناب ازم ریخت،سریع رفتیم بیمارستان معاینم کرد گفت دهانه رحم نداره باز من درد نداشتم،رفت سرپرستارو اورد معاینه کرد گفت چیو دهانه رحم نداره خانوم فوله ده سانت بازه،بزنید دکترش زود بیاد😁سوزن فشار زدن دردام شروع شد

عزیزم حتما برو.

خدایی نکرده بچه ت مدفوع نکنه،یه عمر پشیمون باشی.

منم اصلا سر بچه هام دردم نگرفت ولی رفتم و آمپول فشار زدن،

سر دخترم درد نداشتم،گفتن نرو اذیتت میکنن،دو روز بعدش رفتم،بچه یه کم مدفوع تو روده هاش اومده اومد،خدا بهم رحم کرد

نه ندارم فقط درد خیلی کمی بعضی وقتا تو کمرم دارم همون دیشب در عرض یک ساعت دوبار معاینه کردن

حواست به علائم زایمانت باشه

مراقب حرکتهای کوچولوت باش

دردات زیاد شد برو بیمارستان

از وقتت گذشته عزیزم؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...