2777
2789
دقیقا وقتی بارداری میشی ک اصلااااااا اون ماه منتظرش نیستی خیلی بهش فکر نکن

میخواستم تو تابستون باشه تا بتونم کلاس بردارم فقط یه ماه فرصت دارم اگرنه میره سال بعد😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم تو تابستون باشه تا بتونم کلاس بردارم فقط یه ماه فرصت دارم اگرنه میره سال بعد😭

اشکال نداره منم وقتی اقدام کردم گفتم تا برج ۹ نهایت باید بشه...بعد برج یک رفتیم مسافرت و تعطیلات و باز بزج ۲ رفتیم مسافرت یعنی کلا تو اون ماه جمعا ۳ بارم رابطه نداشتیم ..تازه سونوی ترکیده و داغونیم داشتم ک دکترم گفت محاله کلا! ولی در کمال ناباوری شد

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
من خسته شدم از اقدام از زندگی از دنیا.سیر شدم از همه چی

من خیلی درد کشیدم واسه پریودی هام 

واقعا حوصله دکتر رفتن و اینا ندارم فضا بیمارستان بشدت افسرده ام میکنه

چه سخته وافعا