2777
2789
عنوان

مامانا وباردارا بیاین ببینم چند هفته این و چند هفته زایمان گردین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست
وای منم تازه من درد سر دل هم دارم وای نگم از وقتی میرم دسشویی

از۳۶هفته جوشونده ای تخم شویدبخور وگل گاوزبون و شربت خاکشیر خیلی خوبه دردات شروع میشه من واس بچه اولم امتحان کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۳۸ تا ۴۰ هفته دیگه بچه زیاد وزن اضافه نمیکنه من که دوست دارم زود بیاد  میاد بیرون شیر میخور ...

دکترم اصرار داره ب سزارین.من طبیعی.یواشکی هم چندتاقرص پروژسترون خوردم شنیدم جفت و محکم میکنه بچه دیر دنیا میاد.حالم بدشد افتضاح در حد غش کردن رسیدم دیگه بی خیال شدم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

من اخر ٢٢

و گرفتار خوابيدن

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
وای درد طبیعی چجوری بود خیلی استرس دارم

خوب درد نداشتم که دیر به دنیا اومد با آمپول فشار و کلی بدبختی😫

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
کاش دکتر منم میزاشت سزارین کنم😭😭😭

وای اینجا بالیزر سزارین میکنن واسه همین ترسیدم همش میگم طبیعی.میرم میام میگم ببین چرخید یا ن.من طبیعی میخام.قبلا بریچ بود ی بار رفتم سفالیک بود دوباره چرخیده رفته بالا

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
بعد با آمپول فشار زایمان کردین؟ تو بارداری پیاده روی هم کردین؟

اره هرروز پیاده روی میکردم نزدیکی برام منع نشده بود نزدیکی داشتم ولی تا 42هفته دخترم تو.شکمم شیطونی میکردولی دیگه بیشتر از 42 هفته موندنش جایز نیست هرلحظه امکان داره پی پی کنه و بخوره.وقتی بستری شدم کیسه ابم رو اول پاره کردن.ببینن اگر پی پی کرده سریع ببرن.سزارین ولی بازم شیطون کاره بد نکرده بود امپول فشار زدن و خیلی عالی بود زایمانم.12بستری شدم تا دردم گرفت شد 12ونیم 1 و ساعت 3بخیه هامم زده بودن.خیلیم فامیلای خودم و شوهرم اومده بودن پشت دره اتاق زایمان و وقتی دیدن من اینقدر زود درومدم همه تعجب کردن.وای چ روز قشنگی بود.اصلاترس نداره گلم.خودت باید برای زایمان ب خودت کمک.کنی

من بدنم خیلی قوی بود دردم.نمیگرفت تغذیمم توی بارداری طبق قانون بود هرروز مغزیجات و.روزی 3 واحد میوه روزی سه واحد سبزی قرصای خارجی کلسیم و اهن.

خداییش هم.الان.روی دخترم.تاثیراتش رو میبینم ازش.تعریف نمیکنم ولی همه میگن فوق العاده باهوشه نسبت ب همسنو.سالای خودش میگن اعجوبه.

ببخشید طولانی شد خاستم از تجربیاتم استفاده کنی