2777
2789

نگو سنگ لوزه بگو کووووفت بگو دررررد بگو زهرمااااار

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابالفضل لوزه هم مگه سنگ داره؟؟؟

خخخخخ آره بی ضرره ولی اذیت میکنه واسه لوزه های حفره داره

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
يا بايد هر روز آب قرقره كني يا هم كلا جراحي كني لوزه هاتو دربياري اگرم مشكلي مثل بوي بد دهان نداري ...

نه بو نداره اصلا اونا که میبینم در میارم 

ولی یدونه هست نمیبینمش هرچی میگردم حسش خیلی بده یه چیزی اضافس انگار پشته یکمم پایین یبار درومد باز شده

توام داری؟؟؟

آره چندسالیه گرفتم بعضی وقتا چندماهی راحتم بعضی وقتا نه بخصوص وقتی پنهان و حسش اذیت میکنه و باید چندروز تحمل کنی که یا نمایان بشه یا به زور درش بیاری

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
آره چندسالیه گرفتم بعضی وقتا چندماهی راحتم بعضی وقتا نه بخصوص وقتی پنهان و حسش اذیت میکنه و باید چند ...

من دومین باره یه جایی که اصلا نمیدونم کجاس خیلی رو مخمه نمیدونم چیکارش کنم 

اون سری ۱ ماه اذیتم کرد

هر دفعه كه مسواك ميزني آب قرقره كن اصلا هيچ تو لوزه هات نميمونه

آب خالی؟

دارو نداره؟؟؟خیلی رو‌ مخه 

این که نمیبینمش اون پشت میشه دیگه؟؟؟

من سال ها داشتم همشم بخاطر آلرژی شدیدی بود که از اول بهار تا آخر تابستون داشتم. عفونت های توی سینوس پشت گلو جمع میشن و سنگ های ریز بد بود ایجاد میکنن هربار به سختی سعی میکردم درشون بیارم ولی اینکارو نکنی بهتره چون اگه خونریزی کنه خونریزیش بند نمیاد و خطرناکه پیشنهاد دکترم عمل لوزه بود که انجامش ندادم و خدا کمکم کرد از سال بعدش که امساله من آلرژیم قطع شد خودمم باورم نمیشه با قطع شدن آلرژیم دیگه هیچ عفونتی تو گلوم اصلا جمع نشده.