2777
2789
عنوان

نمی‌دونم شوهرم دو روز توبغل کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 87 پست

بعلهههههه....آقا نشستن قشنگ مشروب خوری کردن و عکساشون هس...بجهنم ک اون همه قسم و آیه و مدیونی و ب ت.خ.مش گرفته بود.

.......تو اساس فهمیدم درسته چهارشنبه راه افتاد و گفت رسیدم ولی تو اس ب خواهرش جمعه گفته بود ک تو راهم و دارم میام پیشتون......یعنی جمعه رسیده شهرشون.....اون دو روز و معلوم نیس کدوم گوری بود و چیکار میکرد.....

تف دارم می‌سوزم و عصبانیم از دست خودم!!!

چون موقع راه افتادنش چقدر قربون صدقش رفتم و صدقه انداختم جلوش...براش میوه و چایی و کیک گذاشتم ک بخوره...بغلش کردم و گفتم مراقب خودت باش خوش بگذره عشقم     حتی براش قهوه دم کردم و خورد ک پشت فرمون خسته نباشه........

تف ب بی لیاقتیش........

اقا لایک نکنید اه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعلهههههه....آقا نشستن قشنگ مشروب خوری کردن و عکساشون هس...بجهنم ک اون همه قسم و آیه و مدیونی و ب ت. ...

اعصاب و روانم ب هم ریخت

تف بهش

عاشق خوراکی‌ام😋 عاشق خونه ویلایی قدیمیمون😍 بفرمایید چای قند پهلوِ دیشلمه🥰 

حانوما میشه بگین یکی ک مشروب میخوره حالش چ جوری میشه . یعنی فقط دنبال س کسه ؟😢 استارتر واقعا ببخشید منظورم همسره شما نیس

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

چرا به خانوادش زنگ نزدی بگی شوهرت کجاست .شوهرت ج نداد زنگ میزدی به اونا؟..بچه هم داری؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

الان ک چند روز گذشته هنوز ب روش نیاوردم....فقط باهاش سنگینم......اونم خودشو سعی میکنم نزدیک کنه....مثلازنگ میزنم و خوب صحبت میکنه درصورتی ک من سرد جواب میدم....امشبم آمد خودش سلام کردو و سر صحبت و خنده رو باز کرد.....

طبق معمول می‌دونم از سر عذاب وجدانشه ک بخوره تو سرش....

می‌خوام ب روش بیارم دیگ برا من مهم نیست فقط می‌خوام بفهمه ک چقدر بیلیاقت و زبونش کوتاه شه.....

من همیشه زبونم درازه ولی این دفعه یه کلمه و جمله هم تو ذهنم نیس....شما بگین چی بهش بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا لایک نکنید اه......