تو مجاری ادرارم از کلیه تا مثانه گذاشتن ،امروز عمل سنگ داشتم لوله حالبم خیلی متورم شده بود در اثر سن ...
من پارسال عمل کردم
باز بیهوشت میکنن درش میارن و سنگ رو خرد میکنن
من تا زمانی که لوله تو کلیه ام بود هر لحظه دستشویی بودم و ادرارم خونی و قرمز بود
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بعدازاینکه درآوردن باید همیشه اب زیاد بخوری اب کم بخوری اذیت میکنه بعد یکی دوماه میری دوباره بیهوشت ...
نه برای من دو هفته بود
گفته بود یه هفته ولی هفته بعدش نبود شد دو هفته
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سنگ منو دراوردن ولی چون راه ادرار و بسته بود و باعث التهاب حالب و کلیه م شده بود گذاشته...
مطمئنی؟
من و گفت سنگ رو نمیشه شکست چون متورم شده کلیه و مجاری تنگ شده نمیتونیم دستگاه و ببریم تو
لوله میذاریم تورمش بخوابه بعد عمل کنیم
هزینه هاش چقدر شد برات؟