2777
2789
عنوان

سه تا از بهترین ویژگیای همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست
خوشبخت بشید این جمله که خیلیا میخوانش هیچوقت نه به زبونت بیار و نه حتی بهش فکر کن.

🙄 متاسفانه حقیقته جلو روی خودم داشتن بحث تور کردنشو میکردن و نمیدونستن من زنشم نه بخاطر خوشگلی یا اخلاقش بخان برا پولشه که وسوسه انگیزه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخخخخ     شوهرم من خیلی خوبه ولی خصوصیات بدم خیلی زیاد داره

والا

ساییده شدیم اینجا😒

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

وقتی پول دستش بیاد قلمبه کلش رو برای من برنامه ریزی میکنه 😍

تو کار خونه و بچه داری کمکم میکنه 

ظاهر و اندام منو خیلی زیبا میبینه و میپرسته انگار زیباترین زن دنیام درحالی که ظاهر معمولی دارم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خیلی ادم خوبیه یعنی بدی نداره اما از وقتی باباش فوت کرده زندگیمون مثله قبل نیست خیلی بیقراری میکنه ن ...

اخی عزیزم❤❤❤

ان شاالله همه چیز عالی میشه دوباره

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

خیلی مَرده🤩

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بخدا قسم ب جون خودم همه ی این ویژگیایی ک همه گفتن رو شوهرم داره فداش بشم الهی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
زیاد داره خداروشکر.دست ودلباز وخوش اخلاق خیلی .خیلی مهربون و اصلا اهمیت ب مال نداره تصادف کردم ماشبن ...

خیلی خوبه من رو ماشین شوهر سابقم عیر عمد یه خط انداختم تا یه هفته که نمیشد سمتش بری بعدم مامانش میشست پا میشد میگفت یه میلون از قیمت ماشین با این خط کم کردی

پرتلاشه و درامد خیلی خوبی داره

توی سک.س خوبه 

اصلا شکاک و بددل نیست و برای من ازادی بسیار زیادی قایله

هیچوقت جلوی موفقیت منو نمیگیره و همیشه هلم میده

عوضش به هیچ وجه ابراز احساسات بلد نیست . پناه و پشتیبانم نیست . زود از کوره در میره و یکسره با پسرم در حال دعوا کردنن . 

خیلی خوبه من رو ماشین شوهر سابقم عیر عمد یه خط انداختم تا یه هفته که نمیشد سمتش بری بعدم مامانش میشس ...

اره خداروشکر اون موقع فهمیدم ک چقد دوستم داره .البته من گواهینامه ندارم و اینکه ب همه گفته خودش زده