2777
2789
عنوان

من بشدت از بیمارستان میترسم

501 بازدید | 14 پست

وای بچه ها

عصر بابامو بردیم بیمارستان،اورژانس،رفته کربلا اومده گرد و خاک رفته تو ریه هاش مریض شده

براش امپول و سرم نوشتن

اینم بگم ک بشدتتتت از امپول و اینا میترسم ینی فوبیا دارم

ولی الان ب این نتیجه رسیدم کلاااا از بیمارستان وحشت دارم اصن وقتی میرم تو ،،حالت تهوع و استرس میگیرم

من اگر مریض شم اگر از مریضی نمیرم از ترس حتما میمیرم

البته خداروشکر سیستم ایمنی بدنم خیلی قویه چندسالی میشه مریض نشدم 

فقط شاید گاهی ی تهوع جزئی داشته باشم خودش رفع میشه

ولی واقعاااا ترس دارم از بیمارستان

نمیدونم چجوری میخام زایمان کنم😐

کلا فکرنکنم بتونم

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم مث توام.....انقد ک دیگ عین منی خوشحال شدم یکی مث منم هس

ووووی

واقعا ب حال اونایی ک نمیترسن و راحت میرن و میان یا حداقل میترسن ولی میتونن ب ترسشون غلبه کنن غبطه میخورم😔

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
یه زایمان کنی درست میشی منم اینجوری بودم. الان از بس آزمایش دادم و سرم زدم دیگه عادی شده

من واقعا فوبیا دارم 

زایمان

یاخدا

من واقعا فوبیا دارم  زایمان یاخدا

من در این حد بودم که یه بار بردنم بیمارستان آزمایش بدم نیم ساعت تموم هر کی اومد نذاشتم خون بگیره آخرش بیخیال شدیم برگشتیم. دکترم اگه میرفتم به شرطی میرفتم که آمپول نده. البته بعد دوتا زایمان هنوز از آمپول میترسم اما مجبور بشم میزنم ولی از چیزای دیگه نه

هیچ ترسی نداره    طبیعیه   گاهی ادم مجبوره بره بیمارستان پس باید باهاش کنار بیاد     با اتفاقات لاجرم باید کنار اومد و ساخت

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وای من از سوند وصل کردن میترسمممم

اصلا درد نداره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
واقعا؟از تصورشم میترسم نمیدونم چرا

بله    فقط تصوره       اونی ک انجام میده خیلی حرفه ایه    تو یک لحظه انجام میده    درد هم نداره...

من واقعا فوبیا دارم  زایمان یاخدا

اگه انقدر ک شما فکر میکنی زایمان سخت بود     بلانسبت این قدر بعضی زنها  پشت هم زایمان نمیکردن ..زایمان یک پروسه طبیعی برای جسم زن هست ک خدا حتما دیده ک در توان زن هست...

دلیل ترست رو ریشه یابی کن ،لز خودت سوالای رگباری بپرس ،مثلا چرا من از بیمارستان می‌ترسم برای اینکه .چرا از مریضی می‌ترسم دبرای اینک..‌.‌همنیجوری بپرستا ریشه اشو پیدا کنی و ترست بریزه