2777
2789
عنوان

پسرا کورن یا چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه پیشنهاد دوستی پسرا  رو توهین میدونم😐.هرکی پیشنهاد داد سرویس کردم دهنشو.دیگه نداد😆خیلی خوبه ک پیشنهاد دوستی نمیدن بشین درستو  بخون گل دختر 

زندگی یه دروغ خیلی بزرگه باورش نکنیم....
خب چطوری بیایم جلو واقعا ؟ ما پسرا هم حق داریم باید یکم بشناسیم طرف رو دیگه

خب بعضی پسرا میگن همو بیشتر بشناسیم اما مستقیما اسمی از ازدواج نمیارن اونارو شک میکنم ک بشناسیم برا ازدواج یا چی تازه اگه بهانه باشه چی ازین فکرا

ظاهرا برای پسرا رفتی دانشگاه که یه ماه هنوز نگدشته اینقدر شاکی هستی که چرا دیده نشدی! عزیزم چیزی از این دوست پسرا به هیچکی نرسیده بوقتشم میری سره زندگیت که اونم مطمین باش به اون شیرینی که در دهن شماست نیست، اصل مطلب تحصیلت و شغل و منبع درامدیه که باید براش زحمت بکشی و فکرت رو مشغولش کنی. این حرفا تلخه ولی حقیقته،بجای حاصر جوابی روی خودت کار کن و مطمین باش خبری نیست

الحمد لله کما هو اهله
خب بعضی پسرا میگن همو بیشتر بشناسیم اما مستقیما اسمی از ازدواج نمیارن اونارو شک میکنم ک بشناسیم برا ...

خب بهترین راه حل چیه از نظر خودتون ؟
چطوری بیان جلو ؟
فکر کن شرایط ازدواج هم داشته باشن و بخوان ازدواج کنن