2777
2789
عنوان

روز 7 ام انتقال جنین

35089 بازدید | 47 پست

سلام دوستان. من امروز روز 7 انتقال جنینم بود. خیلی دلم گرفته. تا دیروز ی کم علائم داشتم ی مقدار گرفتگی تو قسمت رحمم و پهلو ها ولی امروز تقریبا هیچ علامتی نداشتم. این 14 روز برام اندازه 14 سال داره میگذره ... شما اگه علائمی دارید بیاید بگید خیلی خوشحال میشم .. برام دعا کنید .... 🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هییییچچچچ علائمی نداشتم 

باورت میشه ؟؟؟

فقط تکررر ادرار داشتم

امیدت ب خدا باشه عزیز دلم..انشاالله نی نی بچسبه ب دلت و صحیح و سالم بغلش بگیری 

الهیییییی آمین 

❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
ببخشید یعنی چی

ای وی اف انجام دادم و جنین انتقال دادم. امروز روز 7 ام انتقالم هست. باید تا 14 روز صبر کنم بعد ازمایش بارداری بدم ببینم مثبت میشه یا منفی ... 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
عزیزم انشالله ک جواب گرفتی من همینجا تو نی نی سایت دیدم ی خانمه میگفت علائم بارداریم کم شد ولی مثبت ...

مرسی عزیزم. امیدوارم مثبت بشم .. خیلی منتظر این روزا بودم و حالا ک انتقال دادم همش میترسم منفی بشه .. روزا برام نمیگذره ... امیدوارم گفته شما برای من صدق کنه ... 

میشه بگی چ مشکلی داشتی ک میکرو کردین؟چندتا تخمک داشتین و چندتا جنین تشکیل شد؟

همسرم ازو اسپرم بود خودم تنبلی تخمدان. چند تا تخمک رو نگفتن بهم ولی 10 تا جنین داشتم و 4 تاش رو برام انتقال دادن ...

عزیزم من هییییچچچچ علائمی نداشتم  باورت میشه ؟؟؟ فقط تکررر ادرار داشتم امیدت ب خدا باشه عزیز ...

مرسی عزیزم انشاالله خدا ب هر کی فرزند میخواد این نعمت بزرگ رو عطا کنه ... همش ناراحتم و گریه میکنم .. دست خودم نیست ... تا روز 14 من دیوونه نشم خیلیه 

ان شالله مثبته.یه چله ی واقعه بردار.خیلیا نتیجه گرفتن

چندتا ذکر نذر کردم هر روز قران میخونم. چله واقعه هم ان شاالله از فردا شروع میکنم امیدوارم خدا صدای منم بشنوه ... 

مرسی عزیزم انشاالله خدا ب هر کی فرزند میخواد این نعمت بزرگ رو عطا کنه ... همش ناراحتم و گریه میکنم . ...

من روز ۱۲آزم مثبت شد

انشاالله هفته ی دیگه میای و تایپیک مامان شدنت رو بزنی😍😍😍

❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
چندتا ذکر نذر کردم هر روز قران میخونم. چله واقعه هم ان شاالله از فردا شروع میکنم امیدوارم خدا صدای م ...

مطمئن باش میشنوه.خیالت راحت.خدا خیلی بزرگه.به چیزای مثبت فکر کن.اصلا نگو نمیشه.بزار خدا بدونه چقدر مصممی وتسلیم نمیشی.

من روز ۱۲آزم مثبت شد انشاالله هفته ی دیگه میای و تایپیک مامان شدنت رو بزنی😍😍😍

مرسی عزیزم ان شاالله بشه ... امیدوارم بیام اینجا خبر بدم واقعا ... 💔