سلام دوستان. من امروز روز 7 انتقال جنینم بود. خیلی دلم گرفته. تا دیروز ی کم علائم داشتم ی مقدار گرفتگی تو قسمت رحمم و پهلو ها ولی امروز تقریبا هیچ علامتی نداشتم. این 14 روز برام اندازه 14 سال داره میگذره ... شما اگه علائمی دارید بیاید بگید خیلی خوشحال میشم .. برام دعا کنید .... 🙏🙏🙏🙏🙏
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدت ب خدا باشه عزیز دلم..انشاالله نی نی بچسبه ب دلت و صحیح و سالم بغلش بگیری
الهیییییی آمین
❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
مرسی عزیزم انشاالله خدا ب هر کی فرزند میخواد این نعمت بزرگ رو عطا کنه ... همش ناراحتم و گریه میکنم . ...
من روز ۱۲آزم مثبت شد
انشاالله هفته ی دیگه میای و تایپیک مامان شدنت رو بزنی😍😍😍
❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)