2777
2789

شیرم خشک شد از بس حرصم داد جونش در میاد ماهی صدتومن بمن بده اونوقت تا حقوق میگیره مادر از خدا بی خبرش دم به دقیقه ازش میگیره میده به دختراش مردم از بس گفتم نکن نده اونا خودشون باز نشستن ماهی بالای۵تومن میگیرن توی خاک برسر که ۳تومن حقوقته چکار کنم بگید تو رو خدا الان دیدم تو تلگرام مادرش باز شماره کارت فرستاده سر این قضیه بارها دعوا کردیم تو گوشش نمیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب 

چراغی ک به خونه رواست به مسجد حرام است 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

تا شوهرت حقوقشو میگیره سریع صدتا سوراخ براش بتراش که چیزی ازش نمونه بخواد بده به اینو اون، چه میدونم خرج خونه، برو خرید برای خونه، مواد غذایی گوشت و... بخر بذار هیچی تو کارتش نمونه

زندگی همچین آش دهن سوزی هم نبود...   

من بودم به هر طریقی میشد جلوی این کارو میگرفتم . در حال حاضر حتی اگه یه بار بگه تو راهتون میاید نون بخزید تا برسیم خونشون پول نون رو میده 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

من بودم ميگفتم مادر جان ما اين ماه خيلي شرايط جالبي نداريم فلان قدر اگز امكانش هست ب فلاني(شوهرت)قرض بدين

جا بخوره بفهمه داستان چيه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته