2777
2789

اتیسم زیر 30ماهگی قابل درمانه و اینکه بنظرم بازی در مانی و موسیقی درمانی بیشتر جواب بده بازی که خودش علاقه نشون میده باید انجام داد به کودک اوتیسمی خیلی باید محبت کرد

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتیسم زیر 30ماهگی قابل درمانه و اینکه بنظرم بازی در مانی و موسیقی درمانی بیشتر جواب بده بازی که خودش ...

درست میگین

میخوام بازیای مختلفو یاد بگیرم که بچه روی روتین نیوفته

خیلی سخت میشع باهاشون بازی کرد بیشتر کلیشه دوست دارن هوازی دوست دارند تلویزیون دیدن دوست دارند حرکت رنگ و 

خدا رحم کنه باید کفش اهنی داشته باشن مدر و مادرهاش همش کاردرمانی جسمی و حسی و ذهنی نورو فیدبک بازی درمانی گفتار درمانی

چی میشه که نوزاد مبتلا ب اوتیسم میشه ؟ 

گاهی ارث گاهی مخیط گاهی بی دلیل گاهی قسع شدن اکسیژن به نعز حین زایمان مخصوصا بچه....معمولا بچه اوتیسم بدو تولد مادر اینکاره باشه چهارماهه اول میفهمه از توانایی دستاش و چشماش

خیلی سخت میشع باهاشون بازی کرد بیشتر کلیشه دوست دارن هوازی دوست دارند تلویزیون دیدن دوست دارند حرکت ...

همینطوره ولی نمیشه رو کلیشه شون کار کرد چون ذهنشون میره به سمت اون کلیشه

میخوام بهش مشوق بدم با بازی اما ایده زیادی برا بازی ندارم  

همینطوره ولی نمیشه رو کلیشه شون کار کرد چون ذهنشون میره به سمت اون کلیشه میخوام بهش مشوق بدم با باز ...

کلیشه شون با کاردرمانی های مختلف و گفتار با بزذگتر شد سنشون کمتر میشه هر چی بچه تواناییش بره بالاتر کنترلش به حس هاش بیشتر میشه و کلیشه هاش کمتر میشه و بچه اوتیسم نسبت به هرچیزی که مخالفش باشه پرخاشگر و ناسازکاره لذا باید خیلی نامهربان باشید و نسبت به گریه اش مقاوم باشید و شرایط درست رو بهش تحمیل کنید اگر کاردرمانی رفتید دیدید گاهی کاردرمان ها اوایل 45دقیقه بچه گریه میکنه داد میزنه حیغ ولی نمیزاره خواسته بچه تحمیل بشه بعد چند جلسه بچه ببینه مجبوره با کاردرمان تازه راه میاد و حرفهاشو گوش میکنه برخلاف برداشت ما بچه های اوتیسم درکشون کم نیست فقط نمیتونن با مغز به احساس های پنج کانه شان فیدبک بدهند

کلیشه شون با کاردرمانی های مختلف و گفتار با بزذگتر شد سنشون کمتر میشه هر چی بچه تواناییش بره بالاتر ...

دقیقا منم مقاومتشون رو دیدم  و اینکه کار درمان ها هم اهمیتی نمیدن به این گریه ها تا تموم بشه 

من خودمم تو دوره هستم و میخوام مربی اتیسم بشم فقط بحث ارتباط گیری هست که ازم میخوان با بچه بدون وسیله بازی کنم که این یکم سخته چندتا بازی بلدم ولی اونا بازی های زیادی میطلبن که هم راحت باشه هم بچه خوشش بیاد و هم قانونمند نباشه

کلیشه شون با کاردرمانی های مختلف و گفتار با بزذگتر شد سنشون کمتر میشه هر چی بچه تواناییش بره بالاتر ...

شمام باهاشون سروکار دارین یا صرفا دارین روشون تحقیق میکنین؟؟