2777
2789
عنوان

درد سینه ی بارداری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قبل موعد قطع شد؟

اره قطع شد وسرموعد دلدردشدید وسینه دردگرفتم‌میگفتم حتما پری میاد

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
اره قطع شد وسرموعد دلدردشدید وسینه دردگرفتم‌میگفتم حتما پری میاد

منم یکممم امروز درد زیردلم میپیچید گفتم نکنه میخواد باز پری جلو بیوفته .اخه دوماه قبل هی جلو انداختم چند روز  ..ولی اینبار هنوز نه

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
منم یکممم امروز درد زیردلم میپیچید گفتم نکنه میخواد باز پری جلو بیوفته .اخه دوماه قبل هی جلو انداختم ...

نمیدونم چرا حسم میگه بارداری

بهم خبربده

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
انشالله عزیزم چند سالته؟ دفعه اولته؟😍😍😍😍😍

وارد 19 سال شدم 🙈🙈اره دفعه اولمه شوهرمه عاشق بچه ست خیلی علاقه داره دلم میخواد یکی بیارم براش البته خودمم عاشق نینی ام😍

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
اگه قبلا موعد پریودت درد سینه نداشتی به نظرم بارداری  چون خودم اینجوری بودم

من داشتم همیشه درد سینه .الان ده روز مونده به پری پرسیدم ببینم یعنی باز بخاطر پریه یا قبل از موعد درد سینه هم میتونه از علائم بارداری باشه

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
من 9 روز دیگه موعد پریمه  از الان یکممم سینه هام سنگین دارن میشن .نمدونم بخاطر پریوده یا باردار ...

سلام عزیزم،من امروز یازده روز از پری گذشته،وامروز فهمیدم باردارم،ولی هنوز سینه هام دردنمیکنه،فکرنمیکنم زمان مشخصی برای همه داشته باشه