2777
2789
عنوان

خوشگلا یه‌ لحظه...

117 بازدید | 11 پست

کسی از شما بوده که دکتر بهش ۶‌ تا آمپول بتامتازون داده باشه بعد سه تاشو باهم قاطی کنه مثلا امروز بزنه ۳ تاهم‌ فرداش؟دکتر بهم اینجوری گفت که روزی ۳ تا باهم قاطی کن بزن‌..مگه میشه قاطیشون کرد؟؟

مرسی از راهنماییاتون❤❤❤

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

بتا و دگزا کورتون هستن و بسیار پرعارضه....یه آمپولش تا شیش ماه جلو جذب کلسیم رو میگیره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همونجوری. تازه چون هفته سی و هفت زایمان کردم بازم علاوه به اون شش تا، سه تا دیگه خوردم. 

در کل بزنی بهتره که ریه بچه کامل بشه. به دکترت اعتماد کن. خیالت راحت باشه

🌾🌾
اره همونجوری. تازه چون هفته سی و هفت زایمان کردم بازم علاوه به اون شش تا، سه تا دیگه خوردم.  د ...

مرسی عزیزم همش فکر میکردم قراره ۳ تا سوزن تو یه روز بزنم وحشت کرده بودم😅

انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی و بسلامتی نی نی رو بغل بگیری. منم دعا کن

ممنونم فدات...ان شاءالله حاجت روا بشی❤