میخوام از برگ گل بنفش زعفران مربا درست کنم. کسی تا حالا درست کرده یا نه؟؟زعفرونها رو در آوردم حالا میخوام با گل بنفشش مربا درست کنم. کسی بلده. تجربه ایی داره؟؟ یا نه؟؟؟؟
چه لاکچری که گل زعفرون داشتی ومیخوای مربا درست کنی.بابا باکلاس😂
اره گلشو گرفتیم حالا حیفم میاد برگ بنفششو دور بریزم. شنیدم میگن مربا باهاش میپزن یا دمنوش. گفتم اگر مربا بشه بهتره. وگرنه خود زعفرونش رو که نمیام مربا کنم.
یک کیلو شکر +5لیوان اب روی حرات بزارید تا حل بشه و کمی قوام بده،فقط تغیر رنگ بصورت کاراملی نشه، بعد یک تا یک ونیم کیلو گلبرگ زعفران (بشخصه گل زغرون رو دو تا سه قسمت از طول برش میدم و خوردش میکنم) رو به شربت درحال جوش افزوده و بزارید با حرات ملایم بجوشه ،وقتی تغییر رنگ سمت قهوه ای طلایی روشن داد و شربت قوام پیدا کرد، کمی ابلیمو یا جوهر لیمو به همرام وانیل یا گلاب اضافه کنید و از حرارت برش دارید،خودم از جوهر لیمو ووانیل استفاده کردم درنتیجه بعد اضافه کردنش از حرارت برش داشتم، اگر از گلاب و ابلیمو استفاده کردید، کمی حرارت بعدش لازم داره، رنگ این مربا نزدیک به رنگ مربای گل محمدی تازست، برا رنگ دادن بهش یا از زعفرون یا دارچین یا رنگ خوراکی مثلا بنفش هم میتونین استفاده کنید، طعمشم یه نموره کوچیک تلخی خاصی داره مثل گلگاوزبون غلیظه 😁😁😁😂😊