2777
2789

خانما بچه مو توو ۲۳ هفته ازدست دادم

خیلی میترسم دوباره این اتفاق برام بیوفته

کسی اینجوری بوده که بعدش به موقع زایمان کرده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولم مشکل داشت قانونی سقطش کردم

دومیم سالم بود خودبخود دردم گرفت و رفتم بیمارستان و اسمونی شد ۳هفته پیش

خیلی داغونم دارم دیونه میشم

توروخدا اگه کسی مثل من بوده بیاد کمک

من دخترم 31 هفته به دنيا امد بدون اين كه كيسه ابم پاره بشه اب دور بچه تموم شده بود با اين كه سه روز تو بيمارستان بود زير سرم ولي اصلا اب  دور بچه بر نگشت برا همين ناچار به سزارين شدن منم ترس تورو دارم دلم مي خواد نه ماه بار داري تجربه كنم وميترسم از بارداري دوباره

عزيزم ايشالا كه هميشه سلامت باشى 

غصه نخور مصلحت خدا برات بهترينه 

من تو اقوام و اسناها اينحورى ديدم ولى بعدش پشت هم چنتا حاملگى راحت و سالم داشتن جورى كه سر دوم و سومى خودشون ديگه نخواستن 😂

ولى حتما حتما پشتشو بگيريد ببينيد علت چيه از اول باردارى پيشگيرى كنن 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

منم یه بار تو۲۱هفته همینطوری دردم گرفت رفتم بچه اومد ویه بار هم تو۱۷هفته به خاطر کم شدن آب جنین بهم ختم بارداری دادن خیلی روزای سختی بود امیدوارم خدا به دلت آرامش بده من خیلی گریه زاری کردم تا یه مدت بعد کم کم سعی کردم به زندگی برگردم ولی هنوز یوقتا یهو یادم میافته کلی گریه وزاری میکنم هنوزم بچه ندارم

۲ونیم ماه از سقط اولی گذشته بود دوباره باردار شدم

دکتر میگه باید بیشتر صبر میکردی

اولی رو خیلی سخت سقط کردم

۵مرحله قرص برام گذاشتن تا رحمم باز شد واسه همین فک میکردم رحمم سفته و واسه دومی خیالم راحت بود ولی رعایت میکردم چون اوایلش لکه بینی داشتم

خیلی ضدحال خوردم بدجوری چشمم باز مونده