2777
2789
منم الان 3روز مونده ب 37هفته .دیگه طاقت ندارم دلم میخواد زودتر زایمان کنم بچمو بغل کنم .خیلی منتظرشم ...

ای جان گلم ی لحظه تصور کردم 

ان شااااااااالله ک ب راحتی زایمان میکنی و تو بغلت میگیری نی نی عزیزت رو گلم

منم الان 3روز مونده ب 37هفته .دیگه طاقت ندارم دلم میخواد زودتر زایمان کنم بچمو بغل کنم .خیلی منتظرشم ...

عزیزم انشالله بسلامتی بغلش بگیری 😍😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن طبیعی اما از خودت استرس رو حتما دور کن  ب منم خیلی میگن ولی کو گوش شنوا🤦‍♀️ ولی باید رو خو ...

دقیقا 😂 کو گوش شنوا . عزیزم انشالله کوچولوی تو دلت صحیح و سالم باشه .  همه حامله ها دوران خوبی بگذرونن  و کوچولو هاشون صحیح و سالم باشه 

منم دوست دارم از لحظات بارداریم لذت ببرم از طرفی دوست دارم این سه ماه زودتر تموم شه و دخترم رو بغل ک ...

حق داری گلم 

منم داشتم اونموقع فک میکردم طفلی خانومایی ک بچه دیگه هم دارن خیلی سختشون 

خدا خیرتون بده الهی، 

ان شااااااااالله بسلامتی گلم  آره بالاخره سختی خودش رو داره ارزش ب همون لحظه بغل گرفتنت ان شاء ...

انشالله خدا ماماناباردار نی نیا شونو حفظ کنه بخدا ازبس عذاب میکشم همیشه هم خودمو هم زناباردار دعا میکنم خدایی خیلی سخته خیلی خداخودش حافظ خودمون کوچولوهامونه.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
عه باهمیم عزیزم 😍 از ته دلم برات دعا میکنم که نی نی کوچولو ات صحیح و سالم بغل بگیری و دوران بارداری ...

جوننن ....نمیدونم چرا الکی با حرفات احساساتی شدم😢😢😢

آمین نه ماه بگذره سالم و آروم خوب بغلشون بگیریم ...هرچی دلتنگی و انتظار و خستگی و سختی کشیدیم یدفعه با دیدنشون یادمون بره

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
بارداری قبلیم همش استرس داشتم فقط به گذشتن فکر می کردم، الان داذم از هفته ی ۳۱ لذت می برم ، هفته ی د ...

منم دقیقا سر بارداری اولم اینجوری بودم همش استرس . اما الان سعی میکنم بیشتر لذت ببرم

.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بارداری قبلیم همش استرس داشتم فقط به گذشتن فکر می کردم، الان داذم از هفته ی ۳۱ لذت می برم ، هفته ی د ...

ان شا الله گلم بهترین کار رو. میکنی 

الهی هميشه ب شادی و خوشی با بچه های عزیزت و همسرت 

جوننن ....نمیدونم چرا الکی با حرفات احساساتی شدم😢😢😢 آمین نه ماه بگذره سالم و آروم خوب بغلشون ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله  عزیزم دلم .

دقیقا 😂 کو گوش شنوا . عزیزم انشالله کوچولوی تو دلت صحیح و سالم باشه .  همه حامله ها دوران خوبی ...

ممنون گلم ان شاء الله 😍🤩

آره الهی ک همه خانما بارداری و زایمان راحتی داشته باشن

ممنون گلم .من الان 6ساله ک منتظر این لحظمو کلی سختی رو هم پشت سر گذاشتم

😍 وای خدا جونم . فسقلی مون با کلی ناز اومده پس . الهی.  خیالت راحت بغلش میگیری کیفشم میبرییییی😍