بچه هاتون رو آزاد نزارین که الان قرنه فلانه باید آزاد باشن و راحت با جنس مخالف باشن و.....من خوندم اینو خیلی نگران جوونا شدم اونم بااین همه آزادی و بی قیدی....
من خیلی پی گیرش بودم ولی اونقدرا که دکترا بزرگش کردن جدی نیست چون به فکر فروش واکسن خودشون هستن اگر زمینه ارثی مادر عمه یا خاله ندارین خیالتدن راحت باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم ولی این ویروس عامل سرطان میشه اگر ژن سرطان نداشته باشید هیچ مشکلی به وجود نمیاد فقط این ...
من که ازوقتی دیدم یه عروس ومادرشوهر باهم سرطان گرفتن!!! خیلی تعجب کردم فامیل هم نبودن ارث سرطان هم نداشتن!! احتمال میدادم این ویروس بوده باشه هردوشون هم فوت کردن!!!
من که ازوقتی دیدم یه عروس ومادرشوهر باهم سرطان گرفتن!!! خیلی تعجب کردم فامیل هم نبودن ارث سرطان هم ...
نه عزیزم از کجا میدونید ژن سرطانی نداشتن؟از مادربزرگ مادربزرگ هم به ارث میرسه .نباید بهش فکر کنی زیاد احتیاط بهداشت خوبه ولی من قبول ندارم این دکترا فقطمیخان واکسناشونو بفروشن چرا یهو بعد چند سال یادشون اومد تبلیغ کنند؟این ویروس سالهاست وجوددداره
تودنیا اتفاقای بدتر از اینم میفته وقتی اجلت دور از جون برسه نمیشه کاری کرد شما فکر نکن بهش فقط ذهنت رو پر از استرس میکنه ان شالله که همیشه سلامت باشین