2777
2789
عنوان

بچه ها ببخشید ببخشید برای بیماری بیرون روی چیکار کنم؟ مردم من دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم یه مدت مثل تو بشم لاغر کنم

الوورا با آب و گل محمدی و عسل و لیمو بریز تو مخلوط کن مخلوط که کردی روزی دو لیوان بخور یعنی بخوای جلوش و هم بگیری نمیشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چی اسپند؟؟ من خودم هفته قبل این مدلی بودم یبار خوردم تا دو روز شکمم کار نکرد

جدا آخه شنیدم اسپند مسموم میکنه بخاطر همین پرسیدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
وقتی همزمان هم حس تهوع داری هم بیرون روی شاید مسموم شدی خب.برو دکتر... ولی وقتی بیرون روی داری حسنش ...

سرکارم

میخوام هفته دیگه مرخصی بگیرم الانم بگیرم قاطی میکنه لعنتی

تهوع ندارم

واقعا شرمندم که اینا رو میگم الان حالتون بد میشه ببخشید 

ولی ببین ناخودآگاه آروغ نه ها مثل اون یهو انگار یه چی میاد بالا بعد یه بوی بدی فقط تو دهنم میپیچه

رودل کردی یه نوشابه سیاه بخور تا اون گاز تو معده ات خارج بشه بعدشم نبات داغ و چایی نبات و چایی عسل دیگه نخور نمیدونم آخه چرا چایی نبات خوردی مگه پریودی 

لیمو خشک دم کن بخور یا اگه کشک داری کشک رو بکوب پودر بشه نمیخوادم خیلی ریز بشه بریز تو ماهیتابه تفتش بده تا رنگ عوض کنه ( بوش دادن) بخور شکمت خوب میشه

منم از کسی شنیده بودم وقتی خودم هرچی خوردم خوب نشدم امتحان کردم خوبم کرد

جالبه

هله هوله زیاد خوردی؟

3 روز پیش آب انار خوردم یه ذره خیلی کم بیرون روی داشتم چای نبات خوردم خوب شدم

2روز پیش صبح نون پنیر خوردم یه جوری بود پنیره

شبشم یه ذره کوچول اب انار خوردم

بازم خوب بودم

دیروز یه کوچول منقلب بود حالم بازم، ناهار مرغو سالاد خوردم شام آش رشته مهمون بودیم خوردم دیشب یه ذره دل درد داشتم از صبح دیگه رو موتم