2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورشت لوبیا

پیاز تفت میدی، بعد گوشت، بعد لوبیا و هویج، ادویه و رب و نمک و لیمو عمانی، سیب زمینی خلالی هم سرخ می‌کنی برای روش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من همیشه لوبیا سبز میذارم بپزه سیب زمینی هم نگینی خورد میکنم ادویه ونمک میزنم میذارم ابپزبشه گوشت چرخی هم اگه باشه یه کم سرخ میکنم اگه نباشه همون لوبیا که پخت سرخش میکنم رب میزنم باسیب زمینی قاطی میکنم خیلی خوشمزه میشه با سبزی وماست میخوریم گوشت چرخی هم اگه داری بش اضافه کن خوشمزه میشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

خورشت لوبیا سبز و هویج که جز خوشمزه ترین خورشت هاست 

کوکو لوبیا سبز خودم نخوردم این ولی تعریف زیاد شنیدم 

حالا خودم لوبیا سبز درسته پختم کنار غذام سرو می کنم بهش ابغوره و نمک می زنم یا سرکه خیلی خوشمزه اس 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم