2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم خيلي گرفته اخر ابان امتحان دارم ولي اصلا نميگن تاريخ دقيقش رو ازونطرفم سه روز تو اخر ابان يه نما ...

منم تو اینطور مواقعی تو زندگیم داشتم تداخل چنتا موضوع مهم ب خودم گفتم چرا حرص چیزی رو بخورم ک هنوز اتفاق نیافته گفتم ب خدا میسپارم ک چطوره اوضاع رو درس کنه وقتی بهش اعتماد کردم اوضاع عوض شد ب بهترین نحوی ک می تونست اتفاق افتاد...بخدا اعتماد کنید

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
منم تو اینطور مواقعی تو زندگیم داشتم تداخل چنتا موضوع مهم ب خودم گفتم چرا حرص چیزی رو بخورم ک هنوز ا ...

واي باورت ميشه چقدر زحمت كشيديم ذره ذره پولامونو واسه ماشين جمع كرديم رفتيم تعويض پلاك فهميديم توقيف شده

باورت نمیشه من بگم چه روزای وحشتناکی روتوو زندگیم گذروندم اما واقعا از خدا خواستم و صبر کردم 

منم روزای خیلی سختی داشتم تحمل باید کرد.الانم مطمئنم روزای سخت دیگه پیش رو دارم.انسان در سختی آفریده شده واقعیته.باید پذیرفت و تلاش کرد و توکل.

خوشحالی یعنی ....
میشه مفصل بازش کنی برام؟ چطور انگیزه مو بین هزاران خواسته غیرهمگرا پیدا کنم؟ راستی منم دلم شکلات ص ...

ببین کارایی که خودم میکنمو بهت میگم شاید برای توام کاربرد داشته باشه من بیمار نوشتن هستم یعنی چی؟یعنی هرچی بخوام انجام بدم یا برنامه انجام دادنشو داشته باشم مینویسمش انتخابام هم جز همین دست نوشتها هستن می‌نویسم همرو نقاط قوت و ضعفشون رو براورد میکنم تو کمترین زمان ممکن به جواب میرسم(اینکارو جلوگیری از اشفتگی ذهنیم انجام میدم)

توام انجام بده خواستهاتو بشناس اونایی که ارزش دارنو نگهدار اونایی که ارز ندارن رو دور بریز شکم نکن

کارایی که دوست داریو انجام بده مثلا من دوست دارم گاهی مردمو کمک کنم پس صبحای هرروز منو اینجا میبینی که کامنت میذارم که کمک کنم یا بخندم

هرکاری که اذیتم کنه یا حس کنم قراره اذیتم کنه بلافاصله پروندشو میبندم ولو اون پرونده پرونده یک انسان باشه

با نوشتن خیلی راحت میشه تصمیم گرفت کاغذ باطله قیمتی نداره بخر افکارتو بنویس سبک بشی بعد ببین چقد چیزای بیخود توی ذهنته و باید دور ریخته بشه

پس نتیجه این شد: بنویس همه چیزو نذار ذهنت شلوغ بشه 

که فرصت حس خوبو ازت میگیرن این شلوغیا

شکلات صبحانه هم میتونی از اسنپ فود بگیری😊