2777
2789
واقعا ؟ مگه چندسالتونه؟ چه بدو بدو هایی بیخودی بوده؟ کدوم تلاش هاتون بیهوده بوده،؟

پر کار بودن در زمان حال بالاترین درجه خوشبختی انسان هستش

من مدتی همیشه اینده رو میدیدم اون زمان بدبخت به معنی واقعی بودم چون فکر به چیزی که ادم ندارتش ادمو ضعیف می‌کنه تصور کن بچه ای که یه اسباب بازیو نداره با فکر به اون اسباب‌بازی چقد احساس پوچی و خلا میکنه؟چقدر ناراحت میشه؟

به قول یاس: «پر کار بودن به خیلی چیزا بستگی داره مهمترینش انگیزس وقتی به اینده فکر کنی کم‌کار میشی»

حالا از خودت بپرس انگیزت کجاس هست یا نیست؟چطوری تقویت میشه؟هدف چیه؟میارزه براش جون کند؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح زود پاشو نماز بخون.یه لیوان قهوه بخور.قهوه خیلی خوبه.خواب زیاد  ادم تنبل میکنه.برو یه کم تو ...

از این ب بعد میخوام نماز صب بخونم و از اون موقع ب بعد بکارام برسم از قهوه خوشم نمیاد ولی امتحانش میکنم ... تازیگیا خیلی تو نت میام 

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)

دلم خيلي گرفته اخر ابان امتحان دارم ولي اصلا نميگن تاريخ دقيقش رو ازونطرفم سه روز تو اخر ابان يه نمايشگاه هست براي كارم بايد شركت كنم ازونطرفم چندتا جلسه كاري دارند برام تنظيم ميكنن ماشينمون هم كسي به طرف صاحب سند دعوا مطرح كرده توقيف كرده غم دنيا رو دلمه

پر کار بودن در زمان حال بالاترین درجه خوشبختی انسان هستش من مدتی همیشه اینده رو میدیدم اون زمان بدب ...

میشه مفصل بازش کنی برام؟

چطور انگیزه مو بین هزاران خواسته غیرهمگرا پیدا کنم؟

راستی منم دلم شکلات صبحانه خواست ولی پسرم خوابه نمیتونم برم بخرم

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
خب مرگه دیگه ارزوم نیست که ارزوم خیلی چیزای دیگس مثلا الان مرگ میخوام همین الانم باشه

چاقو جلو دستته بگیر دستت فرو کن تو گردنت

مگه نمیخوایش؟پس براش کار انجام بده بهش برسی

منطقیه نه؟

استادا باهام لجبازي ميكنن ميدونن كار ميكنم ميخوان يجوري امتحانا رو بذارن كه تو كارم خلل ايجاد بشه از ...

باهاشون صحبت کن.که یکم باهات راه بیان.انشالا درست میشه.برنامه ریز کن که به هر دو برسی

خوشحالی یعنی ....
میشه مفصل بازش کنی برام؟ چطور انگیزه مو بین هزاران خواسته غیرهمگرا پیدا کنم؟ راستی منم دلم شکلات ص ...

ببين بايد اول تصميم بگيري از زندگي چي ميخواي هدف اولت چيه؟ پول عشق شهرت و...