2777
2789
خب مرگه دیگه ارزوم نیست که ارزوم خیلی چیزای دیگس مثلا الان مرگ میخوام همین الانم باشه

ناشکری نکن.خدا بنده هاشو دوست داره.میدونی زندگی چقد لذت بخشه.من خودم دوران سختی پشت سر گذروندم ولی ناشکری خوب نیست.همه دوران سخت داشتن.محکم باش.از خدا بخواه کمکت کنه محاله جواب نگیری.زندگی خیلی خوبه .بمیری بروی اون دنیا که چی؟به عزیزانت فکر کن.ناامید نباش

خوشحالی یعنی ....

خداجونم

خودت مراقب بنده های مهربونت باش

خدای قشنگم

دوستت دارم. . . تو چقدر مهربانی . . . . خدایا ب بزرگیت قسمت میدم ب عزت خودتت قسمت میدم مارو ببخش و بیامرز از سرتقصیراتمون بگذر. . 

ب هممون ارامش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشکری نکن.خدا بنده هاشو دوست داره.میدونی زندگی چقد لذت بخشه.من خودم دوران سختی پشت سر گذروندم ولی ن ...

خخ من از دست همین عزیزانم به این فکر افتادم وگرنه خودم که مشکلی ندارم

👣

یه هدف واسه خودت تعیین کن.و برای خودت رو در و دیوار اتاق بچسبون.صبحها یه کم زود بیدار شو.نماز بخون.ا ...

هدف دارم ب دیوار هم اتاقم زدم مشکلم اینکه تنبلیم ب همه چیز غلبه میکنه .... روزا هم تا دیر وقت میخوابم ... کلا همش خوابم میاد... چیکار کنم ک انقدر نخوابم🙁

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
دلم میخواد یکی باشه تامیتونم باهاش دردل کنم ،دلم میخواد جواب ازمایشی ک میخوام منفی باشه و خدا توبه ا ...

یه روزی از همین روزا حالت خوب میشه خدا خیلی بهتر از اونیه که فکرشو بکنی اینقد حالت خوب میشه و زندگیت رو روال عادی میاد که این روزا فقط میشه یه خاطره تلخ، فقط اون روزا که رسید یادت نره خداروشکر کنی توبه از ته قلبت بکن و فقط ازخدا کمک بخواه و بهش توکل کن

هدف دارم ب دیوار هم اتاقم زدم مشکلم اینکه تنبلیم ب همه چیز غلبه میکنه .... روزا هم تا دیر وقت ...

صبح زود پاشو نماز بخون.یه لیوان قهوه بخور.قهوه خیلی خوبه.خواب زیاد  ادم تنبل میکنه.برو یه کم تو حیاط یا پنجره باز کن.زیاد نیا تو نت.تو میتونی.بقیه تونستن.چیزی از اونا کم نداری

خوشحالی یعنی ....