2777
2789
عنوان

اونایی ک مستاجربودن وتازه خونه دار شدن ی لحظه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 113 پست
عااااشقتونم مرسی میرم برام دعاکنید

فدات گلم 

ببین منی که دارم بهت میگم کشیدم که میگم 

من با حقوق یک و دویست زندگیمو شروع کردم 

این وسط خدا خیلی کمکم کرد تو هم توکل کن به خدا شروع کن 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده  دعا کن مامان بشم😍 حتما بریا حتما  باور کن ناخوداگاه حتی ه ...

حتما حتما خدا هرچی زودتر ب حق حضرت فاطمه بهت ی نی نی نازبده پدرتو دربیاره 

انشاالله توکل ب خدا هرچی اون مصلحت بدونه

باخداباش و پادشاهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات گلم  ببین منی که دارم بهت میگم کشیدم که میگم  من با حقوق یک و دویست زندگیمو شروع کر ...

مستاجربودی هستی توهم خونه پدرشوهری بودی الان تو چ وضعیتی هستی

باخداباش و پادشاهی کن
عزیزم برات دعا می کنم عید رو تو خونت سر سفره هفت سینت باشی سال تحویل  شاد وخرم باشی همه چی &nbs ...

بهترین دعا خداازدهنت بشنوه اصا خدا میدونه ی حایم هااا انگاردارم خاب میبینم باورم نمیش منم ی روز خانوم خونه خودم باشم باب میل خودم کارکنم وبگردم توخونم ن باترس ولرز و حرف وکنایه محتاج دعام حداقل ی صلوات

باخداباش و پادشاهی کن
این خواهرشوهرتم میاد یه هفته خیریتیه توش تا به شوهرت بگی ببینیه چی میکشی  دستتو بگیره و بری ...

این کجاشه حداقل این خاهرشوهرم درسته خیلی اذیت کشه ولی مهربونه وزبون چرب ونرمی داره آدم نمیتونه ازش عصبی بشهذفقط بچه هاش خیلی شلوغن ولی خاهرشوهربزرگم ی عفریته هس انقدرررر بهم اذیت کرد ک شوهرم آخرش ب رو اومدو جوابشوداد وحسابی ب خاطر من باهاش دعواکرد الان پنج ماهه باهم قهرن 

باخداباش و پادشاهی کن
این کجاشه حداقل این خاهرشوهرم درسته خیلی اذیت کشه ولی مهربونه وزبون چرب ونرمی داره آدم نمیتونه ازش ع ...

تا تنور داغه بچسبون

بگو می خوام زنت باشم نه خواهرت

منو به عنوان جی اوردی تو این خونه لااقل دوتا اتاق ندادن یکی تو یکی بچت

به شوهرت بگو باباش چقدر اذیت می کنه بالاخره اونم غیرت  داره

مستاجربودی هستی توهم خونه پدرشوهری بودی الان تو چ وضعیتی هستی

مستاجرم من دو سال پیش ازدواج کردم تا خواستم جون بگیرم شرایط اقتصادی اینجوری شد وگرنه تا الان خونه خریده بودم

من خونه پدرشوهر از اول نرفتم شرط گذاشتم خونه جدا میخوام

تازه میگفتم خ ونه ترو تمیزو کلید اول 

کلی وام گرفتم که شوهرم مجبور بشه قسط بده

از اول عادتش دادم

خودمم کنارش کارای کوچیکی میکردم تا پس انداز کنم نمیگم راحت بود

ولی امروزم به نسبت دیروز خیلی فرق کرده

الان شوهرم راضی به هرچیزی نیست و داره تلاش میکنه برا بهتر شدن زندگیش

هنوزم سختی دارم ولی خب چون میخوام به اهدافم برسم تحمل میکنم 

مسافرتم رو کم کردم ولی میرم 

هدف دارم توی هرسال یه پیشرفت اساسی بکنم ،مثلا رهن خونم رو میبرم بالا،ماشینمونو مدلش رو بالاتر کنم

هی برا خودمون هدف میزارم کلی ازش تو خونه میگم که شوهرمم ملکه ذهنش بشه و براش تلاش کنه

البته الحمدلله حقوق شوهرم بهتر شده،به نسبت شرایط الان چیزی نیست ولی به نسبت دیروزم خیلی بهتره

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
حتما حتما خدا هرچی زودتر ب حق حضرت فاطمه بهت ی نی نی نازبده پدرتو دربیاره  انشاالله توکل ب خدا ...

الهی امین ممنونم عزیزدلم😘😘😘

اسی سریع اون جهنم رو ترک کن  داعش باید بیاد پیش اینا لنگ بندازه  این جور آدما اول از همه اعتماد به نفس رو میگیرند بعد ذره ذره افسردگی بهت میدن بعد هم اروم اروم نابودت میکنند _اینا کلفت میخان نه عروس -البته مشکلات اصلی رو وقتی اسم جدا شدن بیارید شروع میشه حالا همه رو از چشم تو میبینن که تو گوش پسرشون رو پر کردی 

@دنیا___________همسرم

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
تا تنور داغه بچسبون بگو می خوام زنت باشم نه خواهرت منو به عنوان جی اوردی تو این خونه لااقل دوتا ات ...

همرو میدونه خودش هم میبینه نیازی بگفتن من نیست خودش توصورتم بهم میگ خیلی خانومی ک انقدرتحمل میکنی هرکس دیگه ای جزتوبود الان هزاردفعه رفته بودپشت سرشوهم نگاه نکرده بود

باخداباش و پادشاهی کن
مستاجرم من دو سال پیش ازدواج کردم تا خواستم جون بگیرم شرایط اقتصادی اینجوری شد وگرنه تا الان خونه خر ...

خوب کاری کردی من خیلی سنم کم بودموقع ازدواجم الان بیدارشدم امیدوارک دیرنباش 

ببخش میش بپرسم حقوقتون چنده وچقدررهن واجاره میدید

باخداباش و پادشاهی کن
اسی سریع اون جهنم رو ترک کن   داعش باید بیاد پیش اینا لنگ بندازه    این جور آدما اول ...

میدونم شوهرم موضوع جداییرو مطرح کرده همشون راضین فقط یکم مشکل مالی داریم حل شه زود بارمو میبندموالفراربرام دعاکنید شوهرم وسط راه پشیمون نشه

باخداباش و پادشاهی کن