2777
2789

من دوره جذب امیر شریفی رو از یه کانال جذب توی تلگرام پیدا کرده بودم و تو نی نی سایت برای خیلی از خانوم ها رایگان ارسال کردم

حالا ایدی زیر داره تو همین نی نی سایت برای فروشش تبلیغ میکنه و میخواد با گرفتن هزینه اون رو بفروشه

بعد به من میگه ارسال رایگانش حرام هست و ادعا داره که خریداری کرده

درصورتی که فقط دوماه رو خریداری کرده و ۷ماه باقی مانده را من براش ارسال کردم

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

melikalife

این ایدی اون خانوم هست .

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
گناهش پای خودشه عزیزم

گناهش پای خودش ولی من وظیفه بود اطلاع رسانی کنم تا کسی بی جهت پول به این خانوم پرداخت نکنه

چنین کاربری نیست اصلا

چرا هست تا بهش گفتم تاپیکش رو قفل کرد

ميشه براى منم بفرستى؟اگه تاپيكامو بخونى ميفهمى چقدر از زندگى بريدم😞😞😞😞دلم مرگ ميخواد

درخواست دوستی بده ایدی تلگرامت رو برام بزار تا ارسال کنم