2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم. مامانا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
براش میوه بپز ابشو بده بخوره.سیب و به بپز .یا گلابی.

الان شیش ماهس. میتونم این میوه ها رو بهش بدم ؟؟؟؟؟اخه فعلا فرنی و حریره دادم. از امروزم پوره ی هویج دادم بهش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استا دارم. تب ندارع. اتفاقا دستو پاش سرده. بهش دادم. قطره سدیم کلراید هم زدم براش چهل دقیقه قبل خاب. ...

بہ دکتر داروخونہ بگو شیش ماھشہ بھت میگہ چقدر بدی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چنبار باید بزنم توی شبا نه روز

هربار دیدی کیپ شده بزن . فقط وقتی کیپ شده

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
جای خوابش رو شیب دار بذار که راحت نفس بکشه. اسپری بینی هم بگیر براش بزن فوق العاده ست. بینی رو باز م ...

ادم حرص وجوشی ان. خودمم حالم بد شد انقد حرث خوردم. قطره بینی دوبار زدم براش پوار کردم بینی شو. اما چون خیلی گریه مبکنه بیشتر نشد بزنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......