سلام دوستان من چند شبه كه با شوهرم قهرم و ازش جدا ميخوابم حالا تقريبا باهم حرف ميزنيم و قهر نيستيم اما من غرورم اجازه نميده برم سر جام بخوابم چون شوهرم بهم نگفته ميگم تا وقتي اون ازم نخواسته نرم حالا اينم والا هيچي نميگه موندم توش كسي راهكاري بلده شبا جدا ميخوابم ميترسم😑بنظرتون خودم برم يا صبر كنم باز منت كشي كنه
درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
اصلا چرا از اول رفتی؟ خودت رفتی خودتم باید برگردی دیگه شاید اون هیچ وقت نگه بیا حالا که باهم حرف میزنید وقتی دیدی میخواد بخوابه باهاش حرف بزن همونطور مشغول حرف زدن برو سر جات 😅
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند