2777
2789
عنوان

ی شیشه کرچک خوردم ک بزام😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 113 پست

ان شالله بزودی کم‌درد بیاد بغلت واییی من‌دیشب ی شیشه خوردم‌واسه خاطر عکس رادیوگرافی مردم‌تا بخورمش. ب خدا هموز اثرش هست بعد من‌ رفتم دستشویی ببخشید خودمو تمیزکردم‌ ت ر ش ح زیاد داشتم‌با لخته های خونی توش ولی دو ساعت بعد قطع شد

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله به سلامتی زایمان آسونی داشته باشی   به چیزای خوب فکر کن و به خدا توکل کن  خودش هواتو داره  همش به خودت روحیه بده  لبخند بزن  ان شاءالله فردا شب همین موقع نی نی نازت تو بغلته  به سلامتی 

بسلامتی عزیزم حتما میخونم برات فقط دعا کن آبان اقدام می کنم بارداری سالم و راحتینصیبم بشه 

سلامتی دوستای نینی سایتی🥰🥰🥰انشالله هیچ وقت هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه🙏هیچ جای دنیا کودک آزاری وجود نداشته باشه🙏 باهم مهربان باشیم❤️❤️❤️

خوندم فدات شم

ان‌شاءالله که زایمان راحتی داشته باشی

لطفا برای ابجیم دعا کن ۲۰ هفته بارداره یه کیست حدود ده سانتی داره فردا قرار عملش کنن دعا کن ان‌شاءالله که بچش سالم بمونه و حال خودش زود خوب بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشاا.. باعث میشه رحم منقبض بشه

بسلامتی فارغ بشی....سوره مریم و با ذاریات بخون باعث میشه زایمان راحتی داشته باشی...‌خاکشیرو با گلاب هم بخور به اضافه دم کرده زعفران...خودم اینارو تو نی نی سایت یاد گرفتم تجربه نکردم براهت هم سوره قدرو خوندم...