2777
2789
عنوان

چرت ترین عکسی که تو نینی سایت دیدی چی بوده😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديشب يه نفر عكس از شلوار پى پى ايى خالش گذاشت 😒

کوووو

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

یکی هم یبار عکس لخت کامل بچه پسرشو گذاشته بود همه دعواش کردن پاک کرد🙄

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ریدن خاله یکی اونم‌همین الان تایپیک بغلی

کدوم تاپیک؟ 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
تاپيك عمم افتاد تو قبر😕 نميدونم هنوز هست يا نه

اره دیدم ااالان

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
میگفت رفته بودن پارک میوه زیاد خورده خواسته بره دسشویی که خرابکاری کرده شایم اسهال شده بوده 😑😑😑

وای دیدم الان😂😂😂😂حالم بهم خورد

کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،