2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تورو خدا

ترشحم خيلي خيلي كم بود روز قبل پريود ترشح خوني ديدم فك كردم پريود ميشم چون شبشم دلدرد مثل پريود داشتم

واينكه ماه قبل يه هفته پريودم جلو افتاد چون قبل بچه اولمم هميشه٢١روزه پريود ميشدم فهميدم دارم به تنظيمات كارخونه برميگردم

مبارکه عزیییزم به سلامتی ❤❤❤

ولی کلا توی اقدام به بارداری دنبال علائم نباشین هم سیستم بدنیها متفاوته هم علائم شاخصه ی پایداری برای تشخیص بارداری یا خونریزی نیست.انشالله همتون به آرزوهاتون برسید.این تجربه ی منه بعد ۲ سال.

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

من دوروز از موعد پریم گذشته.بی بی بزنم فردا صبح جوابش درست خواهد بود؟

و اینکه علائمم به مدت ۵روز انگار  یه هفته بعد از اقدامم  شروع شد و فقط بدن درد خفیف مونده تا الان

خوش اومدی آوای مامان😘😍