2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام دوقلو بارداری ؟؟۰😍😍بسلامتی عزیزم

دکتر سونو نگفت جنسیت چیه ؟؟برا من احتمال داد و درستم شد

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
براشماچی گفتن کجا رفتی سونو

برا من گفت احتمالا یکیش پسره ،۱۸ هفتگی رفتم گفت پسره

من اطراف کرج هستم،

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
گفته ۷۰ درصد دخترن گفت ولی قطعی نیس نگار ازما رفتم ی دختر دارم اخه همه رژیم های پسر زایی هم رعای ...

احتمال خطا خیییلی زیاده سونو ان تی مخصوصا اگه احتمال دختر بدن،

انشالا ۱۸ هفتگی بری همونه ک دلت میخواد،

دوقلوهای منم دخترن  فرقی نمیکنه بذار بیان کاراشون و همکاریشونو ببینی لذت میبری امیدوارم بسلام ...

ببخشید شما چندهفتگی بچه ها اومدن دنیا؟؟من از بس استرس زایمان زودرس دارم ک نگووووو😔😔😔😭😭