2777
2789
عنوان

خداروشکر جاستین بیبر هم عروسی کرد ما هنوز اینجاییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 98 پست
اخ حرفای دل من چقدر الان از دست مادرم گریه کردم

بخدا منم دارم روانی میشم هیچ ارزشی برام قائل نیست هرکاری الان میکنه به درک با شخصیت نابودم چیکار کنم که از صبح با استرس پا میشم و همش ذهنم درگیره و از حرف همه میترسم تاشب مثل دیوونه هام آخرم باهزار بدبختی میخوابم و تا صبح کابوس میبینم و دوباره این دور باطل از اول شروع میشه

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
در عوض جاستین هم پولداره وحشتناک

قطعا برای این دختر که هم زیباست هم معروف موردای پولداری مثل جاستین زیاده

منتها جاستین پیشونیش بلنده به قول معروف

اون از سلنا این از این

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا منم دارم روانی میشم هیچ ارزشی برام قائل نیست هرکاری الان میکنه به درک با شخصیت نابودم چیکار کنم ...

میفهمتت

و خیلی متاسفم که میفهممت

مگه اسراییلیه؟؟؟

نه مسیحیه مثلا....شکل کاره....

سالانه یه مبلغی به اسرائیل کمک میکنه

رهبر گروه حمایت از حقوق همجنس گراهاست

و اساسا استعداد یابیش توسط دو تا یهودی از داخل یوتیوب بوده....

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔

ازدواج کودکان ممنون چرا جاستین که هنوز یه کودکه باید ازدواج کنه😅

نه# به ازدواج کودکان

کودک# همسری

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
ازدواج کودکان ممنون چرا جاستین که هنوز یه کودکه باید ازدواج کنه😅

زنش اگه نی نی سایت بود چه تاپیکایی از بچه بازیای جاستین که نمیزد😁

عزیزم درسته اتفاقای زندگیتو خودت انتخاب کردی ولی کی گفته نمیشه تغییرش بدی؟ شما خودت حالت  مثبت ...

سالهاست دارم میرم مشاوره درست نمیشه خسته شدم از ترس و استرسای دائمی. همش نگرانم کسی بهم حرفی نزنه از گیرایی که مادرم میده خستم تاپیکامو بخونی میبینی چقد وضعم بده، روانپزشک فقط دارو میده اما ترس منو از مادرم از بین نمیبره روانشناسم موضوع رو خوب تحلیل میکنه آخرم میگه خودت باید جلو ترس و افکارتو بگیری از هیچکدوم نتیجه نگرفتم خستم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...