2821
2789
عنوان

خداروشکر جاستین بیبر هم عروسی کرد ما هنوز اینجاییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 98 پست
عزیزم من شنیدم ما خودمون اومدنمون به کره زمین و حتی شرایط زندگیمونو برا تکامل و رشد روحمون انتخاب کر ...

اخه خدایی به من نمیاد اینجوری انتخاب کنم😑

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند
حالا جاستین با کی ازدواج کرده؟؟؟ اسراییلی پست فطرت....

به چشم خواهری خوب چیزی تور کرده

الان عکسشو میزارم

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والله من غلط بکنم همچین انتخابی کرده باشم خواهر😂

ولی انگار انتخابامون همین بوده خواهر😊😂😁

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
بله؟🙄🙄🙄🙄

هیچی میگم جناب بیبر با کی ازدواج کرده؟

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
اوف خواهر جان والا افسردگی اونجوری گرفتن خیلی بهتر از افسردگی اینجوری گریه تو کاخ بهتره یا تو بالشت ...

نمیدونم والا من ک دیدم افرادی رو ک غرق تو پولن  از ساعت مارک بگیر تا سفرای خارجه ظاهر زندکیشون خوبه خوب ولی باطن... 

من 
اخه خدایی به من نمیاد اینجوری انتخاب کنم😑

😂😂😂

منم خودم متعجبم که چطوری انتخاب کردم ایران به دنیا بیام😁

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂

عروس چقدر قشنگه هوع هوع

خدایی فکر میکردم من تو انتخاب کور بودم موقع ازدواج.الان میفهمم از من کور ترم هست😁

خداییش عروس سره😂

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐
عزیزم من شنیدم ما خودمون اومدنمون به کره زمین و حتی شرایط زندگیمونو برا تکامل و رشد روحمون انتخاب کر ...

من اگه انتخاب کردم که مدام استری داشته باشم و بترسم که کسی حرفی بهم نزنه، کل روح و روانم از ترس مادرم به هم بریزه وآرزوی یه لحظه آرامش رو دلم بمونه هزاربار گوه خوردم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...