خانما پسرم دوسال و نیمشه.یک ماهه دارم سعی میکنم از پوشک بگیرمش. جیشو راحت یاد گرفت ولی اون یکی رو به هیچ وجه تو دسشویی نمیکنه. یعنی اصلا طاقت نداره صبر کنه تا دسشوییش بیاد. میگه ندارم میره پی بازیش.وسط بازی کردن اخی میکنه. حالا الان دوسه روزه که جیشم نمیگه. انگار من یک ماه هیچ تلاشی نکردم. چیکار کنم به نظرتون؟
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
وای نه.دوباره پوشک کنم که بدبخت میشم. اتفاقا آمادگیشو داره.قشنگ میدونه کی جیش داره کی پی پی داره.نمی ...
خب اینجوری هم خودت اذیت میشی هم بچه رو اذیت میکنی.بچه ای که آمادگیش داشته باشه یکی دوهفته ای راه میفته.به نظر من زمان بده دوباره.ولی باز خودت میدونی
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من ی سال پسرمو گرفتم هنوزم تو شلوارش پی پی میکنه فعلا ک دارم باهاش راه میام تازه شب ادراریم داره
چند وقتش بود که از پوشک گرفتیش عزیزم مگه؟