2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

281 بازدید | 41 پست

خانما پسرم دوسال و نیمشه.یک ماهه دارم سعی میکنم از پوشک بگیرمش. جیشو راحت یاد گرفت ولی اون یکی رو به هیچ وجه تو دسشویی نمیکنه. یعنی اصلا طاقت نداره صبر کنه تا دسشوییش بیاد. میگه ندارم میره پی بازیش.وسط بازی کردن اخی میکنه. حالا الان دوسه روزه که جیشم نمیگه. انگار من یک ماه هیچ تلاشی نکردم. چیکار کنم به نظرتون؟

لایک کنیدبیام بخونم لازمم میشه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

خب دوباره پوشکش کن.شاید بچه آمادگیش نداره.بذار 3 4 ماه دیگه دوباره تلاش کن.عجله نکن 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی سال پسرمو گرفتم هنوزم تو شلوارش پی پی میکنه فعلا ک دارم باهاش راه میام تازه شب ادراریم داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

تا 3 سال وقت هست.اجبار نکن

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
خب دوباره پوشکش کن.شاید بچه آمادگیش نداره.بذار 3 4 ماه دیگه دوباره تلاش کن.عجله نکن 

وای نه.دوباره پوشک کنم که بدبخت میشم. اتفاقا آمادگیشو داره.قشنگ میدونه کی جیش داره کی پی پی داره.نمیخواد بره دسشویی.

خودت بشین این کارو بکن اونم یاد بگیره 

چون بچه ها از مدفوع خودشون میترسن نمیخوان ببیننش 

بعدهم بازیگوشه براش جایزه بذار اگه تو دستشویی اینکارو بکنی بستنی میخرم همیشه هم تو فریزر داشته باش 

با تشویق زوتراز تنبیه و تهدید پیش میری

من ی سال پسرمو گرفتم هنوزم تو شلوارش پی پی میکنه فعلا ک دارم باهاش راه میام تازه شب ادراریم داره

وای ینی یه ساله هنوز یاد نگرفته؟نکنه دختر منم همینجور شه😞😞😞😞😞

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
براش یه صندلی بخر به بهونه صندلی ببرش زدگود به زود دسشویی یخ براش جایزه بخر مثلا ماشین یا چیزی که دو ...

صندلی داره.کلی هم جایزه گرفته تا الان. ولی بود و نبود جایزه براش زیاد مهم نیست.

وای نه.دوباره پوشک کنم که بدبخت میشم. اتفاقا آمادگیشو داره.قشنگ میدونه کی جیش داره کی پی پی داره.نمی ...

خب اینجوری هم خودت اذیت میشی هم بچه رو اذیت میکنی.بچه ای که آمادگیش داشته باشه یکی دوهفته ای راه میفته.به نظر من زمان بده دوباره.ولی باز خودت میدونی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خودت بشین این کارو بکن اونم یاد بگیره  چون بچه ها از مدفوع خودشون میترسن نمیخوان ببیننش  ...

تنبیه و تهدید که نمیکنم اصلا. ولی اون یکی پیشنهادتون خوب بود.باید اجراش کنم.روم نمیشد تا الان😊

چند وقتش بود که از پوشک گرفتیش عزیزم مگه؟