2777
2789

و خودشون مجرد بودن لطفا ...

پشیمون نیستن .....

زندگیشون خوب هست ...

من شوهرم خیلی عاشق زن اولش بود خیلی و اینکه خیلیم با من فرق میکرد مؤمن بودن و ما ازادیم ....

مادرشم با ازدواجش با من اصلا راضی نبود ....

و اینکه میگفت خیانت کرد .....

ولی اطرافیان حرفاشون متفاوته .....

احساس میکنم منو دوست نداره و فکرش درگیر گذشتس 

لطفا کمکم کنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم یه بار ازدواج کرده بود ولی اونا هم دوست نداشتن که جدا شدن حتی نمیزاره اسمشا بیارم میگه ازش ...

چجوری ازد کردن به چه دلیلی طلاق گرفتن ؟!

البته شرمنده که میپرسم

شوهرت چی میگه اطرافیان چه حرفایی میزنن

شوهرم میگه من بهش شک کردم و تعقیب کردم دوست پسر داشتو سر قرار میرفت و تا اینجا که میگفت باباش بهم گفت دختر خواستگار بهتر از تو واسش ریختس ایتا بهمن جدا شدن دختره اسفند ازد کرد البته الان بازم جدا شده اینم بگم

چجوری ازد کردن به چه دلیلی طلاق گرفتن ؟! البته شرمنده که میپرسم

ازدواجشون فامیلی دور بود دختره بعد اخلاقشون باهم سازگار نبود چون شوهر من خیلی زود عصبانی میشه ولی در یه لحظه بعد خوب میشه واین که میگفتن دختره خوب نبوده ازدواج ماهم دوست بودیم دو سال والان ۸ ساله باهمیم

شوهرت چی میگه اطرافیان چه حرفایی میزنن

جاریم که هر وقت منو میبینه عکسای قدیمی و میاره یا خاطرات قدیمی و میگه و ازین داستانا میگه اینا رفتن خونه خاله شوهرم بعدش مادر شوهرم که وارد شد این دختره بلند نشد بعدشم مادر دختره مادرشوهرم دعوا داشتن و توراه برگشت خونه دعواشون شدو کار ازینجا به طلاق کشید البته شوهرم میگفت مادرای ما از خیلی قبل باهم دوست بودن و اختلافی بین مادرمو خانوادشون نبود