78_shirin_asal مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 725 عنوان سلام کی میدونه؟؟؟ 144 بازدید | 7 پست بافتنی برای دور سر بچه سه تا۶ماه چند دونه سر بندازیم نخم هم شماره پنج هستش خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید. 1398/07/30 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینوا عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 538 عزیزم بزن تو گوگل داره ،فقط نباید شل یا خیلی سفت ببافی که کوچک یا بزرگ نشده چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
78_shirin_asal مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 725 عزیزم بزن تو گوگل داره ،فقط نباید شل یا خیلی سفت ببافی که کوچک یا بزرگ نشده ممنونم قشنگم بازم خداخیرت بده شما جواب دادی ولی تونت فقط سانت نوشته که منم هدیه میدم دورسر بچه رو ندارم خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
مینوا عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 538 ممنونم قشنگم بازم خداخیرت بده شما جواب دادی ولی تونت فقط سانت نوشته که منم هدیه میدم دورسر بچه رو ند ... قربونت،اها بزار من ببینم میتونم اون سایتو پیدا کنم بهت خبر میدم چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
مینوا عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 538 48برای سه ماهه و56برای 6ماهه نوشته بود انشاءالله خوب بشه چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
78_shirin_asal مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 725 48برای سه ماهه و56برای 6ماهه نوشته بود انشاءالله خوب بشه وای ازت ممنونم مهربون چقدر خوبه که توی این سایت ادمای مهربونی هم به پستت بخورن ❤ ممنووننن خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
مینوا عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 538 وای ازت ممنونم مهربون چقدر خوبه که توی این سایت ادمای مهربونی هم به پستت بخورن ❤ ممنووننن قربونت کاری نکردم چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
ریحاناااااا عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3600 سلام یجاگفتی با۴۰دقیقه رقص بدون رژیم کم کردی درسته؟اگه من غذاواینازیادبخورم ویک ساعت برقصم وزنم ثابت میمونه؟