2777
2789
عنوان

سلام کی میدونه؟؟؟

144 بازدید | 7 پست

بافتنی برای دور سر بچه سه تا۶ماه چند دونه سر بندازیم نخم هم شماره پنج هستش

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

عزیزم بزن تو گوگل داره ،فقط نباید شل یا خیلی سفت ببافی که کوچک یا بزرگ نشده

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
عزیزم بزن تو گوگل داره ،فقط نباید شل یا خیلی سفت ببافی که کوچک یا بزرگ نشده

ممنونم قشنگم بازم خداخیرت بده شما جواب دادی ولی تونت فقط سانت نوشته که منم هدیه میدم دورسر بچه رو ندارم

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم قشنگم بازم خداخیرت بده شما جواب دادی ولی تونت فقط سانت نوشته که منم هدیه میدم دورسر بچه رو ند ...

قربونت،اها بزار من ببینم میتونم اون سایتو پیدا کنم بهت خبر میدم

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
48برای سه ماهه و56برای 6ماهه نوشته بود انشاءالله خوب بشه

وای ازت ممنونم مهربون چقدر خوبه که توی این سایت ادمای مهربونی هم به پستت بخورن ❤ ممنووننن

وای ازت ممنونم مهربون چقدر خوبه که توی این سایت ادمای مهربونی هم به پستت بخورن ❤ ممنووننن

قربونت کاری نکردم