2777
2789
عنوان

میخام بچه هامو سقط کنم دوقلو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 49 پست

چجوری به خودت جرات‌میدی گناه قتل دو تا انسان رو به عهده بگیری

یه نگاه به قران بنداز ببین چند بار گفته اولاداتون رو نکشید از بیم مشکلات و روزی

خدا خودش وعده داده روزیشون و میده

اگر خدای نکرده بخوای سقط کنی نه تنها گناه قتل دو نفر رو مرتکب شدی گتاه قتل تمام نسلی که اون دوتا طفل معصوم میتونستن تولید کنن به گردنته

یعنی هرچندتا فرزند و نوه و نتیجه و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط کردن خیلی کاره اشتباهیه گناه داره ینی چی آخه مشکل داشتی چرا جلوگیری نکردی خب؟؟😑ضمنن بچه خودش باخودش روزیشومیاره هر بچه یه پاقدمی داره شاید وجودشون زندگیتو ازین رو ب اون رو کرد وسقطشون هم بیشتر زندگیتو داغون کرد ..هیچ کاره خدا بی حکمت نیس   

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

عزیزم تاپیک دعامو تاپیکای آخری میشه بخون

برای رزق هم سوره تکاثر هر روز ۴۰ بار بخون عالیا

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝

اینکارو نکن بسپار به خدا خودش همه چیز رو درست میکنه جدی میگم من خودمم میخواستم سقط کنم بخاطر مشکلات مالی اما شوهرم گفت تا فلان موقع صبر کن اگه درست نشد میریم سقطش کن باورت نمیشه اما معجزه شد تو زندگیمون الان دخترم یک سال و نیمه اس 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
فقط اینو میتونم بهت بگم که نباید اینجا مطرح میکردی.. الان میان کاملا روی اعصابت رژه میرن.

من اصلا درکشون نمیکنم

همینا دو روزدیگه خانوم تاپیک بزنه مشکل مالی دارم و از شوهرم میخوام جدا شم دوتا بچه دارم، اولین حرفشون اینه ک تو ک پول نداشتی و شوهرت این بود واسه چی دوتا دوتا زاییدی؟

منم ب نظرم بهتره این صحبتو اینجا مطرح نکنه

حتی امکان داره پست منم هی ریپلای کنن!

عاشق خوراکی‌ام😋 عاشق خونه ویلایی قدیمیمون😍 بفرمایید چای قند پهلوِ دیشلمه🥰 

فکر کن تو خیابون داری راه میری همینجوری الکی دو تا ادم که هیچ بدی بهت نکردن رو بکشی دلت میاد؟؟

حتی اگه اذیتت هم کرده باشن حق کشتن ادم ها رو نداری چه برسه به دوتا فرشته که از وجود خودتن

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

سلام بررسی بیشتری کنید . اگرمیتونید سقط نکنید . البته هیچکس در شرایط شما نیست . نمیشه گفت و حرفی در این مورد زد . اما مشکلتون با همسرتون حل کنید . خداهم بهتون لطف کرده دوتا فرشته زیبا بهتون هدیه داده . از این هدیه استفاده کنید و زندگیتون رو شیرین کنید . مشکل مالی هم همه دارند و حل میشه نگران نباشید 

عزیزم اینکارو نکن. منم قبلا مشکل تورو داشتم و سقط کردم و همیشه از کارم پشیمونم و از ته دل غصه می خورم. تنها یه چیز آرومم میکنه و اینکه منو مجبور به این کار کردند و واقعا هیچ راهی برام نزاشتن وگرنه تا الان از عذاب وجدان میمردم. اینکارو نکن نگهشون دار. خدا خودش داده خودش کمکت میکنه و ااینکه میگن ضررشو میببنی واقعیت داره. کسی که منو مجبور کرد الان همچنان داره تاوان میده مریض شده شدیدددد

ببین به خدا تا همین چندماه پیش منم حال و روز خودتو داشتم.. با یه بچه دوساله که گفتن اوتیسمِ و فرقی با یه نوزاد نداره چون هیچی از حرفامون نمیفهمه، من وقتی فهمیدم دوباره باردارم تموم بدبختیام به کنار میگفتم نصف شب اون نوزاد بیدار شه،  پسرمم بیدار میشه و قیامت به پا میکنه.. کنترل کردن نوزاد راحت‌تره اما کنترل کردن پسرم از محالاته.. مسائل مالی به کنااااار، مشکلاتی که منم با شوهرم داشتم و کلی درگیری داشتیم به کنار.. افسردگی شدیدم به کنار..میخواستم سقطش کنم که خدارو هزارمرتبه شکر پشیمون شدیم.. واقعا راضی و خوشحالم که قراره سه ماه دیگه به دنیا بیاد... انگار همه‌چی درست شد، همه‌چی کم کم حل شد و هنوزم داره بهتر میشه.. 

🖤

انشالله مشکلاتت حل بشه

من تو 7 ماه بارداری به یه مشکل بزرگ برخوردم حتی رفتم واسه طلاق... شبا تا صبح گریه میکردم دعا میکردم هم خودم بمیرم هم بچه تو شکمم

خداروشکر حل شد

مشکلات حل میشه این روزای سخت میگذره

سعی کن قوی باشی

نمیدونم مشکلت با شوهرت چیه

قبلش با خانوادت مشورت کن

اشکال نداره بریزن سرم دیگ هیچی برا از دست دادن ندارم 

من صلوات فرستادم که مشکلت حل بشه و بچه هاتو سقط نکنی

ببین عزیزم دوستی گفت بخاطر بارداری هست شرایطت به هم ریخته . حرفشون درسته 

منم حال تورو داشتم

منم شرایط مالیم افتضاح بود 

ولی .............

نه تنها سقط نکردم . بلکه به دنیا اومد و الانم بغلم نشسته

خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که دارمش

از وقتی باردار شدم نه بحثی بینمون پیش اومده نه از جهت مالی مشکلی داریم . خدا میدونه از روزی حامله شدم هنوز برا پول گیر نکردیم همیشه برامون رسیده از جایی که فکرشم نکردیم

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون