2777
2789
عنوان

خانمایی ک ب برنامه دانلود منیجر کامپیوتر واردن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه چشم مینویسم...ولی بجای ارشد کامپیوتر مینویسم کاملا به سیستم کامپیوتر و لب تاب واردم...اینجوری کاملا هم راسته😅ایرادی نداره؟..بازم برای اینکه مشکلت حل شه حاضرم همون که گفتی بنویسم..نظرت؟

💗🌸
مرسی آجیه گلم هر جور صلاحه ثواب داره بخدا دیگه بریدم

باشه چشم عزیزم الان مینویسم💜ناراحت نباش..خوشحال باش که الان فهمیدی و متوجه شدی و میتونی جلوعه اینکارشو بگیری..ولی خب یه کاری بکن انقد چشم سیر بشه که سراغ این چیزا نره😥الان اینجوری جلوی دیدنشو بگیری خب یواشکی ممکنه جای دیگه ببینه..خوب حواست باشه گلم❤

💗🌸
باشه چشم عزیزم الان مینویسم💜ناراحت نباش..خوشحال باش که الان فهمیدی و متوجه شدی و میتونی جلوعه اینکا ...

بخدا هیچی واسش کم نمیذارم اصلااا

میگه اگه بخوام ببینم ۲۴ ساعته بیرونم توو گوشی میبینم مرض ندارم ک جلو چشم تو دانلود کنم

از طرفی ام میدونم این آشغالا خودبخود دانلود نمیشه

الان دیدم توو کامیوتر اومد خاموش کرد رفت راحت خوابید منم دارم از حرص گریه میکنم

سلام...من به سیستم کامپیوتر و لب تاب کاملا واردم👌خود ب خود محاله تبلیغات وی.پی... تو دانلود منیجر دانلود شه مگر اینکه خودش شروع دانلودو انتخاب کنه در ضمن نگاه کردن ب بدن زنای نامحرم سر تا پا حرام و گناهه😑وقتی یه خانم خوشگل تو خونه داره چرا بره سراغ این چیزا!😥☹در ضمن بعضی وی.پی...اینجور تبلیغاتو دارن ولی خودبخود غیرممکنه تو دانلود منیجر دانلود شه:)

💗🌸
بخدا هیچی واسش کم نمیذارم اصلااا میگه اگه بخوام ببینم ۲۴ ساعته بیرونم توو گوشی میبینم مرض ندارم ک ج ...

خب راست میگه اگه بخواد تو گوشی راحت تر میتونه ببینه که!...سنم کمه و تجربه ندارم ولی بنظرم گاهی اوقات برای اینکه زندگی خوب پیش بره باید رو بعضی چیزا چشامونو ببندیم و نادیده بگیریم!😑ولی ازش قول بگیر سراغ این چیزا نره..مشکلو حل کن ولی از این موضوع کامپیوتر بیخیال شو که بحثتون نشه و خودتم انقد اذیت نشی😔

💗🌸