الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باشه چشم مینویسم...ولی بجای ارشد کامپیوتر مینویسم کاملا به سیستم کامپیوتر و لب تاب واردم...اینجوری کاملا هم راسته😅ایرادی نداره؟..بازم برای اینکه مشکلت حل شه حاضرم همون که گفتی بنویسم..نظرت؟
سلام...من به سیستم کامپیوتر و لب تاب کاملا واردم👌خود ب خود محاله تبلیغات وی.پی... تو دانلود منیجر دانلود شه مگر اینکه خودش شروع دانلودو انتخاب کنه در ضمن نگاه کردن ب بدن زنای نامحرم سر تا پا حرام و گناهه😑وقتی یه خانم خوشگل تو خونه داره چرا بره سراغ این چیزا!😥☹در ضمن بعضی وی.پی...اینجور تبلیغاتو دارن ولی خودبخود غیرممکنه تو دانلود منیجر دانلود شه:)
بخدا هیچی واسش کم نمیذارم اصلااا میگه اگه بخوام ببینم ۲۴ ساعته بیرونم توو گوشی میبینم مرض ندارم ک ج ...
خب راست میگه اگه بخواد تو گوشی راحت تر میتونه ببینه که!...سنم کمه و تجربه ندارم ولی بنظرم گاهی اوقات برای اینکه زندگی خوب پیش بره باید رو بعضی چیزا چشامونو ببندیم و نادیده بگیریم!😑ولی ازش قول بگیر سراغ این چیزا نره..مشکلو حل کن ولی از این موضوع کامپیوتر بیخیال شو که بحثتون نشه و خودتم انقد اذیت نشی😔