2777
2789
دردش گاهی تا ران پام میکشه، فردا قراره برم دکتر، خیلی نگرانم ممنون عزیزم از راهنماییت

الهــــــــــــی آمیــــن

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت بغلش میکنی کاش برا منم زود میگذشت و زایمان میکردم.خسته شدم

عزیزم، چشم بهم بزنی میگذره ، منم همیشه فکر میکردم ۹ ماه خیلییییی زیاده، عمرا بتونم طاقت بیارم، ولی الان حس میکنم دلم برای دوران بارداریم، برای لگد زدنای نینیم تنگ میشه 😍 الانم اشکم درومد دارم واست مینویسم 

بسلامتی خوشبحالت عزیزم منم ۳۲هفتمه کلی استرس دارم طبیعی یا سزارین هزینه زایمانت چقد بیمارستانت خصوص ...

فدات، سزارین، خصوصی، بیمارستان پیامبران، ۶ تومن، اتاق خصوصیم ۴۰۰ اضافه تر میگیره، حالا ببینیم چقدر درمیاد، چون میخوام پمپ دردم بگیرم، 

فدات، سزارین، خصوصی، بیمارستان پیامبران، ۶ تومن، اتاق خصوصیم ۴۰۰ اضافه تر میگیره، حالا ببینیم چقدر د ...

بسلامتی و خوشی بغل بگیریش عزیزم برا منم دعاکن چون شوعرم نمیتونه هزینه کنه برام خیلی ناراحتم ازطبیعیم‌میترسم

نفس خانوم، من هفته پنجمم، گاهی زیر شکمم مخصوصا سمت راست درد میگیره، این طبیعیه؟

هفته پنجم دردا طبیعیه ، فقط مطمئن شو که بارداریتون خارج از رحم نباشه