2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست قبلی شوخی بود اما دوست من نظرسنجیِ شما مورد نداره فقط شماره است

برای درمان آبریزش بینی بستگی داره چه مشکلی باشه اگر سرماخوردگی هست باید داروهای سرماخوردگی بدید و اگر حساسیتِ داروی آنتی هیستامین مثل کتوتیفن و سیتریزین به هر حال اول باید دلیل رو بدونی و بعد درمان کنی

هیچ علائمی نداره فقط ابریزش بینی

از قطره سدیم کلراید استفاده کن هر دو یا سه ساعت بریز تو بینیش باعث میشه سینوسهاش تخلیه بشه و آبریزش قطع بشه

حمام گرم هم کمک میکنه و مراقبش باش زیاد جاش سرد و گرم نشه چون حساسیت رو بالا میبره

این اولین راهِ رفع آبریزش هست و اگر قطع نشد بهتره از کتوتیفن یا سیتریزین استفاده کنی و در صورت وجود علائم دیگه ای مثل سرفه دیفن هیدرامین ساده یا شربت سرماخوردگی اطفال بده