2777
2789
عنوان

چراگاهی مردا خودشون رومیزنن ب نفهمی ؟چرادرک نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست
آدم نمیدونه چیکارکنه باهاشون من حالم بد میشه برا بارداریم منو خونه ول کرد رف قلیون بکشه با دوستاش یع ...

ﻣﻴﺒﻴﻨﻲ اﻭﻧﻮﻗﺖ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺩاﺭﻥ ﻣﺎ ﺑﺸﻴﻢ ﻧﻮﻛﺮ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺧﻮﻧﻮاﺩﺷﻮﻥ. ﺷﻮﻫر ﻣﻦ ﻫﺮﻛﺎﺭﻱ ﻛﻧﻪ ﻭاﺱ اﻭﻧﺎ ﻭﻇﻴﻔﻪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﻭﻟﻲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﺩﺭﻗﺒﺎﻝ ﻣﺎ ﻭﻇﻳﻔﻪ ﻧﺪاﺭﻩ. ﻛﻼ ﺗﻮﺳﺮي ﺧﻮﺭ ﻛﺮﺩﻧﺶ

آدم نمیدونه چیکارکنه باهاشون من حالم بد میشه برا بارداریم منو خونه ول کرد رف قلیون بکشه با دوستاش یع ...

دست رودلم گذاشتی منم توبارداری چندشب رفت بیرون حالاهفته گذشته ک دیگه تحمل نداشتم گفتم ۴ماهه ازت میخوام مثل دوتاادم بشینبم حرف بزنیم نمیخوای فقط گوش کن منم ادمم میخوام برم بیرون خرید ارایشگا یابهام بیابچه روبگیر یا پیشش بمون تابیام برگشته میگه خوب منم تفریح لازمم دوساله عیچ جانرفتم گفتم کی بود توباردایم میفرت برگشته میگه کو کو من که همش هواسم پیش تو بود کوفتم کردی که اس دادی ک کی میای 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست رودلم گذاشتی منم توبارداری چندشب رفت بیرون حالاهفته گذشته ک دیگه تحمل نداشتم گفتم ۴ماهه ازت میخو ...

ﺑﻜﻮ ﺣﻘﺘﻪ ﻛﻮﻓﺘﺖ ﺑﺸﻪ ﭼﻮﻥ ﺑﻲ ﻣﺴﻴﻮﻟﻴﺗﻲ. اﻧﮕﺎﺭ ﻣﺠﺮﺩﻥ. ﺑﭽﻪ ﻧﻨﻪ ﻫﺎ

والا بچه ننه ها گاهی  ک پیش ننشونن گریه وغر زدن ندارن اما اینا دارن مدام مدار غرزدن واعتراضون روشنه

اعصاب ندارم از دستش شب دیر اومد سلام داد سرد جواب دادم گفت چیه عصبی منم گفتم اره شعور و روو مبخواد که ده ونیم بیای وعین خیالتم نباشه .الانم با پسرم تواتاقیم .این قهر نمیدونم تاکی ادامه داره فقط گفت ده جلو در بودم ک اس دادی نون بگیر گفتم خسته نباشی ی اس نمیدی ک دیر میام دراینحدم ارزش نمیزاری دیگه برام مهم نیست کی نیری ومیای فقط گفت تموم کن نازنین بیشترازین بی احترامی نکن گفتم بی احترامی تو با رفتارته منم با زبون چون نمیتونم تحمل کنم بسته 

اعصاب ندارم از دستش شب دیر اومد سلام داد سرد جواب دادم گفت چیه عصبی منم گفتم اره شعور و روو مبخواد ک ...

ﻣﻨﻢ ﻋﻴﻦ ﺗﻮاﻡ اﻟﻜﻲ ﺑﺎﺯﺑﻮﻧﻢ ﺑﺪ ﻣﻴﺸﻢ ﺩﺭﺣﺎﻟﻴﻜﻪ ﻫﻤﻪ ﻛﺎﺭﻭ اﻭﻥ ﻣﻴﻜﻨﻪ اﻭﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻭﺭﻱ و ﻗﻬﺮﻩ ﻣﻦ ﻛﻪ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺸﻢ و ﻳﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﻣﻴﮕﻢ ﻣﻴﺸم ﺁﺩﻡ ﺑﺪﻩ

ﻣﻨﻢ ﻋﻴﻦ ﺗﻮاﻡ اﻟﻜﻲ ﺑﺎﺯﺑﻮﻧﻢ ﺑﺪ ﻣﻴﺸﻢ ﺩﺭﺣﺎﻟﻴﻜﻪ ﻫﻤﻪ ﻛﺎﺭﻭ اﻭﻥ ﻣﻴﻜﻨﻪ اﻭﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻭﺭﻱ و ﻗﻬﺮﻩ ﻣﻦ ﻛﻪ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺸﻢ ...

از بس ک زبون دارن همیشه حق ب جانب همیشه طلبکار همیشه همیشه

ﻣﻨﻢ ﻋﻴﻦ ﺗﻮاﻡ اﻟﻜﻲ ﺑﺎﺯﺑﻮﻧﻢ ﺑﺪ ﻣﻴﺸﻢ ﺩﺭﺣﺎﻟﻴﻜﻪ ﻫﻤﻪ ﻛﺎﺭﻭ اﻭﻥ ﻣﻴﻜﻨﻪ اﻭﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻭﺭﻱ و ﻗﻬﺮﻩ ﻣﻦ ﻛﻪ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺸﻢ ...

من قبلا فقط سکوت میکردم ک بی احترامی نشنوم اماالان نمیتونم از بس خستم از دستش جواب میدم حداقل حرفمو زده باشه منم حال اونو بد کنم باحزفام نه اینکه اون حرفش روبزنه وراحت بخوابه

ﻣﻴﺒﻴﻨﻲ اﻭﻧﻮﻗﺖ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺩاﺭﻥ ﻣﺎ ﺑﺸﻴﻢ ﻧﻮﻛﺮ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺧﻮﻧﻮاﺩﺷﻮﻥ. ﺷﻮﻫر ﻣﻦ ﻫﺮﻛﺎﺭﻱ ﻛﻧﻪ ﻭاﺱ اﻭﻧﺎ ﻭﻇﻴﻔﻪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﻭﻟﻲ ...

بهضیا میگن خودتون رو میدین خودتون اجازه میدین اما چ میدونن چ ها میکشیم هرروز کلنجار هرروز بحث اون فک میکنه همه چی دونه و من و هم قرار اموزش بده

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
دست رودلم گذاشتی منم توبارداری چندشب رفت بیرون حالاهفته گذشته ک دیگه تحمل نداشتم گفتم ۴ماهه ازت میخو ...

😭😭😭😭😭ای خدا من ک هروقت بیرون میرف دسته کلیداشو قایم میکردم برا خودم میرم بیرون پیام میدم بش ک کی میاد اون هر وق میاد من ی رب بعدش میام ک قشنگ پشت در بمونه ولی ماهم ک رفته بالا تر نمیشه دیگه حیف شد

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
😭😭😭😭😭ای خدا من ک هروقت بیرون میرف دسته کلیداشو قایم میکردم برا خودم میرم بیرون پیام میدم بش ک ک ...

زرنگیا نه من دستکلیدش کلیدای مغازه روشه نمیشه ببرم