2777
2789
عنوان

بارداری

190 بازدید | 10 پست

سلام تهوع شدیددارم بایه شوهربی خیال که به تازگی چهارهفته باردارشدم حالم اصلاخوب نیست همش ضعف وسرگیجه دارم نمیدونم  نگهش دارم کاردرستیه وقتی شوهرم خوشحال شدحس خوبی داشتم اماالان بازرفتاراشوادامه میده 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۶
0
0%
۵
0
0%
۲
0
0%
۶
1
100%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخواسته بوده من عفونت داشتم واصلافکربچه دارشدن نبودم.خدارومیدونم ولی وقتی میدونم  بعدهاشوهرم بدترمیشه وبااین کارش فقط میخواست من مجبوربه ادامه زندگی رفیق بازش بشم که تادیروقت بیزون وخوش باشه

نگو این حرف رو  خدا بهتون هدیه داده ... هدیه رو پس میفرستن... در آینده قطعا پشیمون خواهی شد

میدونی چن نفر الان آرزو دارن جای شما باشن ..‌.

چقدر درد می کشن، عمل های مختلف رو انجام میدن، چقدر پول خرج میکنن حس تو رو تجربه کنن ..‌. قدر این لطف خدارو بدون ان شاءالله به برکت این فرشته زندگیتون هم سامون میگیره

اخه من چقدبایدازدستش بکشم میدونیدتاحالاچندبارسرطلایاچیزای مسخره منوکتک زدنمیتونم تحمل کنم این نعمته ولی براکسی که قدربدونه نه شوهرمن که اززندگی خوش گذرونیشومیدونه من حتی نمیتونم بهش اعتمادداشته باشم شوهری که یه زنگ نمیزنه گوشیشوجواب نمیده بنظرتون سالمه درست شدنیه

چطور همچین فکری میزنه ب سر بعضیا ک سقط کنن اینم الکی،خب نمیخاستین جلوگیری میکردین این حرفا نزنین خد ...

یه زن همه چیزش بچشه ولی اگه به حدجنون برسه چرابایدیکی دیگه روبدبخت کنه ادم بی اخلاق عوض میشه ادم بدخوب میشه ادم دروغگووحیله گردرست میشه