2777
2789
عنوان

کیا بعد هفته چهل زایمان کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10237 بازدید | 50 پست
آره میگن باعث انقباض میشه و ببخشید مایع اسپرم دهانه رحم رو نرم میکنه

بله دقیقا همینطوره، دردات شروع میشن ولی اینکه بعدش چی بشه به خودت و مامایی ک رو سرت هست برمیگرده، فقط هرچی بچه بیشتر بمونه بیشتر وزن میگیره و درشت میشه اذیت میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یه کم‌ برام توضیح بدی که دقیقا چه جوری القا درد می کنن و ادم چند ساعت بعد زایمان میکنه؟

یه آنژیو وصل میکنن با سرم که توش آمپول فشارو میریزن کم کم درداشروع میشه اولش درداکمن رفته رفته زیادمیشه من ۱۰صبح بستری شدم ۱۱شب زایمان کردم البته تا ساعت ۴بعدازظهر هیچ دردی نداشتم بعدش دردام شروع شد۸شب کیسع ابو پاره کردن که دردا بیشتر شد ساعت ۱۱هم پسری دنیااومد😊

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بله دقیقا همینطوره، دردات شروع میشن ولی اینکه بعدش چی بشه به خودت و مامایی ک رو سرت هست برمیگرده، فق ...

خب این خانوم هم میخاد درداش شردع بشه دیگه 

پس چی

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
بعضی ها میگن روغن کرچک بخور. بعید بدونم دکترم بذاره

من خوردم،فکر کنم بخاطر همون نی نیم مدفوع کرد و سزارین شدم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
بچه وزنش بالا نبود؟ دفع مدفوع نداشت؟

4 کیلو بود کیسه آبم سوراخ شد ساعت 2نصف شب بستری شدم اصلا درد نداشتم ساعت 7صبح آمپول فشار زدن بازم درد نداشتم تا ساعت 10 صبح ک شروع شد ساعت 2ظهر بدنیا اومد، اونم به لطف ماما ضربان قلب نی نی کم شده بود خودمم بهم اکسیژن وصل بود گفت باید بچه بدنیا بیاد رفتم رو تخت زایمان ی آمپول زد که فک کنم بی حسی بود به زور به دنیا اومد چون تو خطر بود اینارو ک میگم نترسی فقط حواست باشه ضربان قلب نی نی چک بشه 

من خیلی از زایمان میترسم هم سزارین هم طبیعی 😭😭😭😭😭نینیمم دختره میترسم از بزرگیاش  پریود بش ...

ما اکثرا تو خانواده امون همه دختر دنیا میارن. دخترا فضای خانواده رو شاد و پر محبت می کنن. پریودی هم که ترس نداره. ادم لذت میبره دخترش داره بزرگ و‌خانم میشه