2777
2789

دوستان از سوتی هایی که تو مراسم خواستگاری دادین یا موقع حرف زدن با خواستگار دادین بگین 

عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست

تنها جایی که تو عمرم آبرو داری کردم و سوتی ندادم همون خواستگاریم بود🤣🤣🤣🤣که اونم بعد از عقد حتی تو مراسم عقدشروع کردم  سوتی دادن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

من وقتی شوهرم اینا اومدن خواستگاری،تو همون جلسات اول ک هنوز نه ب بار بود و نه به دار،ب مادر شوهرم میگفتم مامان😅😅انقدر هلاک شوهر بودم من😆😆😆

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها جایی که تو عمرم آبرو داری کردم و سوتی ندادم همون خواستگاریم بود🤣🤣🤣🤣که اونم بعد از عقد حتی ت ...

چی سوتی داددی

من وقتی شوهرم اینا اومدن خواستگاری،تو همون جلسات اول ک هنوز نه ب بار بود و نه به دار،ب مادر شوهرم می ...

بعد از جواب مثبت یبار دیگه بعنوان خاستگاری رسمی اومدن خونمون😰😰شوهرم موقع رفتن گفت میشه شمارتونو داشته باشم

منم گفتم نه 😧😧باید از مامانم اجازه بگیرم 

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
😑😑سر بله گفتن 🤦‍♀️🤦‍♀️واای حتی یادشم عذابم میده  فیلمو خراب کردم

اوه اوه داستانو بگو بخندیم

بعد از جواب مثبت یبار دیگه بعنوان خاستگاری رسمی اومدن خونمون😰😰شوهرم موقع رفتن گفت میشه شمارتونو دا ...

عزیزان برای تاپیکم گزارش بزنید سپااااس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3378701/راهنمایی-میخوام-راجب-خواهر-شوهر

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹

[QUOTE=109184931]من وقتی شوهرم اینا اومدن خواستگاری،تو همون جلسات اول ک هنوز نه ب بار بود و نه به دار،ب مادر شوهرم می ...[/QUOTE

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

شب خواستگاری مادر بزرگ همسرم ازکانادا اومده بود منو ۲ تا بوسید منم سرم بردم واس سومی ک نامرد رفت عقب

قیافه من😥

قیافه اون😐

همسرم اون گوشه😂😂😂😂😂😂😂

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
شب خواستگاری مادر بزرگ همسرم ازکانادا اومده بود منو ۲ تا بوسید منم سرم بردم واس سومی ک نامرد رفت عقب ...

خارجکی ها معمولا یک یا دوبار میبوسن😆فقط ما ایرانیا سه بار میبوسم نمیدونم چرا🙄🙄

🥰🤩❤